2777
2789
عنوان

کیسه اب 6cm

| مشاهده متن کامل بحث + 140 بازدید | 23 پست
آره حتما. اما بهتره یه ازمایش ادرار بدی. ممکنه عفونت هم باعث کاهش آب دور جنین بشه. اگه عفونت داشتی ا ...

عفونت ادراری منظورته؟اونو نمیدونم.ولی عفونت قارچی دارم چون وقتی برا تست آمنیوشور رفتم بیمارستان معاینه کرد گفت نمیدونم حالا اونم اثر داره یا نه؟؟

عفونت ادراری منظورته؟اونو نمیدونم.ولی عفونت قارچی دارم چون وقتی برا تست آمنیوشور رفتم بیمارستان معای ...

هم عفونت قارچی و هم عفونت ادراری خوب نیستن و باید زود درمان بشن.

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

سلام.خوبین خانمی ؟من پستتون رو تو یکی از تاپیکا دیدم.من نمونه آمنیو دادم بعد یه هفته سونو کرد گفت اب ...

چند بود مایعتون؟؟؟ داپلر شریان شدین؟؟؟؟

خدایا چنان کن سرانجام کار/توخشنود باشی و ما رستگار
مایعم ۷ بود بعدش گفت طبیعیه دیگه نگف چنده.شریان رو هم تو سونو انومالی گف

منم مایعم کم بود ولی شکر خدا دوروز پیش شده بود 14

وقت داشتین برین تاپیک قبلیم رو بخونید خانمهای نی نی سایتی لطف کردن کلی راهکار دادن

منم مایعم کم بود ولی شکر خدا دوروز پیش شده بود 14 وقت داشتین برین تاپیک قبلیم رو بخونید خانمهای نی ...

اره عزیزم.خدا ازشون راضی باشه منم اون دوهفته ای که قرار بود دوباره برم سونو خودم رو بستم به آب فراوون وهندونه ودلستر ایناواستراحتم رک زیاد کردم بعدش که رفتم گفت که خداروشکر آبش طبیعیه

اره عزیزم.خدا ازشون راضی باشه منم اون دوهفته ای که قرار بود دوباره برم سونو خودم رو بستم به آب فراوو ...

ایشالا بسلامت بغلش کنین

2790
2778
2791
2779
2792