2777
2789
عنوان

اختلاف سنی زن و شوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 73 پست
منو همسرم 13 سال تفاوت سنی داریم خدا رو شکرر من عاشق همسرمم درک متقابل خیلیییی بهتر از اختلاف سنی کم ...

سن ی عدده ن‌کمش ن زیادش ربطی نداره درک مهمه

البته ایشون فکنم مرزو رد کردن

nil_🤍به پایان آمد این دفتر🪷👋2025...

من خودم به شخصه فاصله زیاد رو به خاطر همین اختلافاتی که هست ریسک نمیکنم و زیر بارش نمیرم  چون ...

نه شوهر من اصلا همچین ادمی نیست خیلی ادم مهربونیه فقط بعضی اختلاف نظرا واقعا رو مخمه وگرنه تو این مدت ک زندگی میکنیم همه کار واسم کرده و خیلی برام اهمیت قایل شده البته اینم بگم منم یکم عصبیمو زود جوش میزنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من و همسرم 22 سال فاصله داریم ولی الان شش ساله با همیم اختلاف خاصی نداشتیم یه سری اختلافات هست که خب بین هر دو تا آدمی با هر سن و سالی ممکنه پیش بیاد. مثلا چه اختلافاتی داری که به نظرت لاینحله. 

خوبی کردن به بعضیا مثل آب دادن به گل مصنوعیه. خیلی خودتو خسته نکن رگ و ریشه ندارن
مسخره کردی  خب یا بگو چقدر ک تاپیک نزن.اه

واقعااا 👍🏻👍🏻 بيست سوالي راه انداخته بيشتر بيشتر زياد زياد 

خدايا شكرت انقدر مهربونى ازت ممنونم 🧿👼🏻دخترك نازم نور خونمون خوش اومدي به زندگيمون 🧿👼🏻
اتفاقا آدم با سن بالا پخته تر است و درک بهتری داره چون خودش این سن و روحیات آنرا گذرانده.  مثا ...

مثلا میگم بریم خونه مامانمینا همش میگه از با مادرت راحت نیستمو نمیتون بیام تو خودت برو چند بار سر این دعوا کردیم