2777
2789
عنوان

اختلاف سنی زن و شوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 73 پست

خانوم گل بحث بین زن وشوهرایی که حتی تفاوت سنی کمی هم دارند هم پیش میاد کمتر به تفاوت سنیتون فکر کن تا اعصلب خودتو داغون نکنی چون سر هر چیز کوچک همش فکرت اینه اگه فقط سه چهار سال ازم بزرگتر بود حتمن این کار و نمیکرد ... نه عزیزم این طرز فکر اشتباهه 

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم به شخصه فاصله زیاد رو به خاطر همین اختلافاتی که هست ریسک نمیکنم و زیر بارش نمیرم 

چون معدود مردایی هستن که متواضعن و به زنشون بها میدن بقیه اشون فک میکنن عقل کلن و زنشون بچه است 

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.
بیشتر 

یا خدا 

مال دو نسل متفاوتید دیگه باید قبل ازدواج به این قضیه فکر میکردی الان دیگه باید کنار بیای

اکانت دوستم هست لطفا در مورد تاپیک های 99 به قبل سوال نفرمایید.

آدمی که منطقی باشه فرق نداره چند سالش باشه. خودش را میزاره جای طرف مقابل و بعد جوابش را میده و رفتاری می کنه که اونهم ناراحت نشه.

راستش را بخواهید فاصله سنی را باعث دعوا و درگیری نمی دانم. مگر اینکه علائق و خواسته ها فقط بخاطر سن دو مدل متفاوت باشه مثلا یکی به بوستان رفتن و فقط تفریح فکر کنه و دیگری بخاطر سن بالا مسائل دیگری برایش مهم باشه. که مجبورند هر دفعه یکی کوتاه بیاید.

وگرنه پدر هم سنش بالاست ولی غالبا مشکل با فرزندش ندارد. چون خواسته فرزند را در هر سنی باشد درک میکند .

داییمو زنش 14سال تفاوت دارن،زنه هرچی بگه داییم روچشمش میذاره،نه نمیگه،همه کارم براش میکنه،

منو همسرم 13 سال تفاوت سنی داریم خدا رو شکرر من عاشق همسرمم درک متقابل خیلیییی بهتر از اختلاف سنی کمه

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤