2777
2789
عنوان

اختلاف سنی زن و شوهری

| مشاهده متن کامل بحث + 974 بازدید | 73 پست
کارم از ناراحت بودن گذشته دیگ دارم دیوونه میشم شوهرمو خیلی دوست دارم یعنی بعدا بهش علاقه مند شدم ولی ...

گلم چند سالگی ازدواج کردی؟

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اینطور که میگی آدم خوبیه. تو زیادی حساس شدی. این حساسیت جاش الان نیست. وقت خواستگاری باید حساس می بو ...

الانم روم نمیشه راستش ۳۰ سال اختلاف داریم خواهش میکنم کسی نپرسه که چرا باهاش ازدواج کردم

مردا عاشق اینن اختلاف سنشون از زن زیاد باشه چون میتونن حکومت کنن قشنگ جوری که دوست دارن بارش بیارن و ...

خب این زناهستند که نبایدتن به همچین ازدواجی بدن مرداکه ازخداشون هست

۲۰ 5ماهه که ازدواج کردم

بعضی موقع ها مجبوریت بعضی موقع ها خود ما ولی هر چی که دلیلش باشه دعا میکنم خوش و سلامت باشی دوست عزیز

❤❤❤خدا جونم آرزوم مادر شدنه یه نی نی برای منو عشقم به لطف خودت عطا کن ❤❤❤
الانم روم نمیشه راستش ۳۰ سال اختلاف داریم خواهش میکنم کسی نپرسه که چرا باهاش ازدواج کردم

موضوع حل نمیشه. پس بهتره جایی هم نگی . مردم هر جور ازدواج کنی یه گیری میدن.

بقیه هم یه مدل دیگه شاکی اند. خوشحال باش که دو نفری با هم تفاهم دارید. شاکر باش وگرنه همین را هم از دست بدهی کلی درد داری. 

الان تصور بدی از شوهر من دارید ولی واقعا ادم خوبیه

عزیزم من شوهرشمارونمیشناسم حتماادم خوبیه ولی کبوترباکبوتر بازباباز انشالله که زندگی خوبی درکنارهم داشته باشین منتها ایا برعکسش هم مرداراضین زن انقدربزرگترباشه

مرسی عزیزم

عزیزدلم کاملا درکت میکنم چون خودمنم فاصله سنیم باهمسرم مثل تو زیاده من سه تاپسردارم ۳۱سالمه من بخاطر بچهام راه برگشت ندارم توهم به این چیزافکرنکن شوهرخوبی داری که دوستت داره مهم تویی خشبختی بی خیال حرف مردم من خوانوادم پیش فامیلا ازشوهرم خجالت میکشن ولی برام مهم نیست

سفارش بهترین ماسک گل سرخ ضد جوش اکنه کک لک روشن کننده. پودر لاغری وچاقی معجزه  پودر افزایش تخمک و اسپرم. پودر ضدعفونت شستشو ...شماره ارسال 09133636094
من و همسرم 22 سال فاصله داریم ولی الان شش ساله با همیم اختلاف خاصی نداشتیم یه سری اختلافات هست که خب ...

میشه بپرسم چندساله ازدواج کردین الان شماچندسالتونه. منم فاصله سنیم با همسرم زیاده

سفارش بهترین ماسک گل سرخ ضد جوش اکنه کک لک روشن کننده. پودر لاغری وچاقی معجزه  پودر افزایش تخمک و اسپرم. پودر ضدعفونت شستشو ...شماره ارسال 09133636094