2777
2789

دخترا یه تجربه خوب بگم. 😊

من و همسرم سر خرید فرش کلی اختلاف داشتیم تا اینکه یه فروشگاه پیدا کردیم که فرش‌ها رو با پرو مجازی داخل خونه خودمون نشون می‌داد.

از اون بهتر اینکه خرید اقساطی با اسنپ‌پی و دیجی‌پی هم داشت و خیلی راحت سفارش دادیم.

بیشتر از 400 مدل فرش مینیمال و لوکس دارن.

اسم اون فروشگاه فرش زانیس هست.

🔗 اینجا کلیک کن تا مدل‌هاش رو ببینی.

میشه یه خورده خلاصه از فروشی نیست و زیتون بهم بگین 

بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی  در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .
میشه یه خورده خلاصه از فروشی نیست و زیتون بهم بگین 

فروشی نیست خیلی قشنگه نوشته ی ساحل زندی  روایتش خارج از کشوره ولی واقعا نخونیش ضرر کردی شخصیت مردش عالیه واقعا

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
فروشی نیست خیلی قشنگه نوشته ی ساحل زندی  روایتش خارج از کشوره ولی واقعا نخونیش ضرر کردی شخصیت م ...

پس دان کنم بخونم

بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی  در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .

زیتون در مورد دختری هست که توی نوجوونی از خونه فرار می کنه و به دلایلی به ترکیه می ره و اونجا موفق می شه مدلینگ بشه و چند سال بعد به عنوان یه مهندس به ایران می یاد و... البته اگه با رمان دیگه ای اشتباه نگرفته باشمش 🤭

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️