2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

میشه یه خورده خلاصه از فروشی نیست و زیتون بهم بگین 

بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی  در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .
میشه یه خورده خلاصه از فروشی نیست و زیتون بهم بگین 

فروشی نیست خیلی قشنگه نوشته ی ساحل زندی  روایتش خارج از کشوره ولی واقعا نخونیش ضرر کردی شخصیت مردش عالیه واقعا

هیچی درست نمیشه... مگه اینکه بخوای درستش کنی
فروشی نیست خیلی قشنگه نوشته ی ساحل زندی  روایتش خارج از کشوره ولی واقعا نخونیش ضرر کردی شخصیت م ...

پس دان کنم بخونم

بابا لنگ دراز عزیز: تو هرگز جوابم رو ندادی  در حالیكه خیلی مهمه. تو كچلی؟ دقیقا طرح ریخته بودم كه تو چه شكلی هستی _به صورت دلخواهم _ تا اینكه رسیدم به سرت ، و دیگه گیر كردم. نتونستم تصمیم بگیرم كه موهات سفیده یا سیاه یا یه كمی خاكستری و یا هیچكدوم .

زیتون در مورد دختری هست که توی نوجوونی از خونه فرار می کنه و به دلایلی به ترکیه می ره و اونجا موفق می شه مدلینگ بشه و چند سال بعد به عنوان یه مهندس به ایران می یاد و... البته اگه با رمان دیگه ای اشتباه نگرفته باشمش 🤭

🏴🏳️💙❤️💚... این جهان کوه است و فعل ما ندا، از نداها سوی ما اید صدا 💙💚❤️ 
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز