2777
2789
عنوان

طلاق

| مشاهده متن کامل بحث + 713 بازدید | 57 پست
يه روانپزشك ببرش قبلشم ازش شكايت كن بخاطر كتك هاش مفرستنش زندان اب خنك بخوره

من طلاق بگيرم به من چه خودش بره روانپزشك،من نميگم راست نشستم اينطور كرده اما كلا آدم پرخاشگريه وسايل پرت ميكنه ميشكونه اوففف فحش ميده تو هر جمله اش حتما ٣تا فحش داره چه عصبانيت چه وقت عادى من روحيم باهاش نميساده من خيلى خونسردم برعكس اين درسته زبونم كار ميكنه گاها اما حقم اين رفتارا نيس بخدا

خدایا گرههای زندگیم زیادتر از تحملم شده کمکم کن😔😔

ميدونم وسط دعوا حلوا خيرات نميكنن اما اين اصلا از كرده هاش پشيمون نيس از كتكيم كه زده الان كيف ميكنه ...

الهي فدات شم عزيزززز دلم كاملا دركت ميكنم پيش ي مشاور برو گلم خودت بااين روحيه راه درستي ب ذهنت نميرسه 

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من طلاق بگيرم به من چه خودش بره روانپزشك،من نميگم راست نشستم اينطور كرده اما كلا آدم پرخاشگريه وسايل ...

الهى بميرم سعى كن از خودت دفاع كنى كتك نخور ازش كه پرو بشه اگه ديدى اصلا درست نميشه طلاق بگير

الهي فدات شم عزيزززز دلم كاملا دركت ميكنم پيش ي مشاور برو گلم خودت بااين روحيه راه درستي ب ذهنت نمير ...

فردا وقت مشاور دارم نميدونم فردا چى ميشه ميترسم اصلا آرامش ندارم هر كارى ازش بگى برمياد

الهى بميرم سعى كن از خودت دفاع كنى كتك نخور ازش كه پرو بشه اگه ديدى اصلا درست نميشه طلاق بگير

نه اين روز به روز وحشتناك تر ميشه خودمم ٦٠درصد به فكر طلاقم من تو پذيرايى رو زمين خوابيده بودم اينم رفت قشنگ رو تخت خوابيد با گوشيم ور ميرفتم اومد گفت اونو خفش كن منم كه تو پذيرايى خواب بودم اين فوتبال ميديد صداشم داده بود بالا گفتم منم خواب بودم تو صداى تلويزيونو كم نكردى برگشت گفت هر گوهى ميخواى بخور پدرت فلان فلان و ...منم رفتم گفتم بكش كنار منم رو تخت ميخوابم خجالت نميكشه تو جاى گرم خوابيده رو تخت خريده بابام خوابيده بهش فحشم ميده پاشد گفت من كنارآدم كثافتى مث تو نميخوابم گرفت كتك و بعدم بقيه

نه اين روز به روز وحشتناك تر ميشه خودمم ٦٠درصد به فكر طلاقم من تو پذيرايى رو زمين خوابيده بودم اينم ...

عزيزم يادت باشه با دفاع نكردن از خودت دارى بهش ميگى من لياقتم همينقدره و خودت اين اجازرو بهش ميدى كه اينطورى رفتار كنه شايد مسخره باشه اما يه اسپرى فلفل داشته باش تو خونه

عزيزم يادت باشه با دفاع نكردن از خودت دارى بهش ميگى من لياقتم همينقدره و خودت اين اجازرو بهش ميدى كه ...

وسط دعوا انو از كجا بيارم استفادش كنم

عجب مرد بی لیاقتی.باید قدرتو بدونه

مامانش ميگه اون اخلاقش تنده موقع مجرديم تو خونه ميزد ميشكوند داد وهوار ميزد بايد كنار اومد آخه تو كه ميدونستى چرا اومدى بد بختم كردى

مامانش ميگه اون اخلاقش تنده موقع مجرديم تو خونه ميزد ميشكوند داد وهوار ميزد بايد كنار اومد آخه تو كه ...

مرد باید به زن برسه نه اینکه نابودش کنه عزیزم اون بی لیاقته.طلاق بگیری خوبه

ميتونى درستش كنى با الكل و فلفل بزنى تو اينترنت مياد من درست كردم به شوهرم ميگم پرو بازى در بيارى خ ...

حالا ما كه داريم طلاق ميگيريم استرس دارم صبح چى ميشه چطور از خواب پا ميشه الان خوابيده بيدار ميشه مياد باز كتكم ميزنه يا فحش ميده يا داد ميزنه بخدا اعصابم نميكشه

مرد باید به زن برسه نه اینکه نابودش کنه عزیزم اون بی لیاقته.طلاق بگیری خوبه

از طلاقم فقط بخاطر بابا مامان پيرم ميترسم كه دق كنن

حالا ما كه داريم طلاق ميگيريم استرس دارم صبح چى ميشه چطور از خواب پا ميشه الان خوابيده بيدار ميشه مي ...

اصلا توجه نكن عزيز دلم انگار وجود نداره واسه همچين ادم بى ارزشى ارزش نداره اعصابتو خورد كنى اگه زد تمام جرعتتو جمع كن توهم بزنش دوست من رزمى كار مرده يه بار شوهرش زدش چنان فنى روش زد كه به غلط كردن افتاده بود