سلام از يكشنبه شب با همسرم دعوا داريم ١شب از خونه رفته ٢شب با قهر سپرى كرديم و امشبم بابام ميومد كه باهامون صحبت كنه اين آقا تن و بدنمو لرزوند كه بگو نياد بگو نياد بياد ميندازمش بيرون منم زنگ زدم رسيده بود بابام ٧٠سالشه بدبخت من ته تغاريشم مرد ٧٠ساله رو سنگ رو يخ كرد و اونم پاشد رفت حتى يه تعارفم نكرد كه ببرمت چون بابام ماشين نميرونه پياده بود،منم دلم به حال خودم سوخت خلاصه جر و بحث گفت من طلاقت نميدم اما اگه ميخواى راه باز و جاده دراز منم پاشدم برم گفت هر جا ميرى صبح برو پاشد از دستم كشوند آورد بلاخره نصف شب دعوا بالا گرفت برا اولين بار كنكم زد الانم بيداريم و برگشتى به خودمو همه كسم فحش داده دارم ميتركم
يه روانپزشك ببرش قبلشم ازش شكايت كن بخاطر كتك هاش مفرستنش زندان اب خنك بخوره
من طلاق بگيرم به من چه خودش بره روانپزشك،من نميگم راست نشستم اينطور كرده اما كلا آدم پرخاشگريه وسايل پرت ميكنه ميشكونه اوففف فحش ميده تو هر جمله اش حتما ٣تا فحش داره چه عصبانيت چه وقت عادى من روحيم باهاش نميساده من خيلى خونسردم برعكس اين درسته زبونم كار ميكنه گاها اما حقم اين رفتارا نيس بخدا
اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
نه اين روز به روز وحشتناك تر ميشه خودمم ٦٠درصد به فكر طلاقم من تو پذيرايى رو زمين خوابيده بودم اينم رفت قشنگ رو تخت خوابيد با گوشيم ور ميرفتم اومد گفت اونو خفش كن منم كه تو پذيرايى خواب بودم اين فوتبال ميديد صداشم داده بود بالا گفتم منم خواب بودم تو صداى تلويزيونو كم نكردى برگشت گفت هر گوهى ميخواى بخور پدرت فلان فلان و ...منم رفتم گفتم بكش كنار منم رو تخت ميخوابم خجالت نميكشه تو جاى گرم خوابيده رو تخت خريده بابام خوابيده بهش فحشم ميده پاشد گفت من كنارآدم كثافتى مث تو نميخوابم گرفت كتك و بعدم بقيه
نه اين روز به روز وحشتناك تر ميشه خودمم ٦٠درصد به فكر طلاقم من تو پذيرايى رو زمين خوابيده بودم اينم ...
عزيزم يادت باشه با دفاع نكردن از خودت دارى بهش ميگى من لياقتم همينقدره و خودت اين اجازرو بهش ميدى كه اينطورى رفتار كنه شايد مسخره باشه اما يه اسپرى فلفل داشته باش تو خونه
اصلا توجه نكن عزيز دلم انگار وجود نداره واسه همچين ادم بى ارزشى ارزش نداره اعصابتو خورد كنى اگه زد تمام جرعتتو جمع كن توهم بزنش دوست من رزمى كار مرده يه بار شوهرش زدش چنان فنى روش زد كه به غلط كردن افتاده بود