2777
2789
عنوان

طلاق

713 بازدید | 57 پست

سلام از يكشنبه شب با همسرم دعوا داريم ١شب از خونه رفته ٢شب با قهر سپرى كرديم و امشبم بابام ميومد كه باهامون صحبت كنه اين آقا تن و بدنمو لرزوند كه بگو نياد بگو نياد بياد ميندازمش بيرون منم زنگ زدم رسيده بود بابام ٧٠سالشه بدبخت من ته تغاريشم مرد ٧٠ساله رو سنگ رو يخ كرد و اونم پاشد رفت حتى يه تعارفم نكرد كه ببرمت چون بابام ماشين نميرونه پياده بود،منم دلم به حال خودم سوخت خلاصه جر و بحث گفت من طلاقت نميدم اما اگه ميخواى راه باز و جاده دراز منم پاشدم برم گفت هر جا ميرى صبح برو پاشد از دستم كشوند آورد بلاخره نصف شب دعوا بالا گرفت برا اولين بار كنكم زد الانم بيداريم و برگشتى به خودمو همه كسم فحش داده دارم ميتركم 

خدایا گرههای زندگیم زیادتر از تحملم شده کمکم کن😔😔

دعواتون سر چي بود؟ كي ب پدرتون اطلاع داد؟

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

دعواتون سر چي بود؟ كي ب پدرتون اطلاع داد؟

خودم گفته بودم كه شب تنهام گذاشته باهاش ميخواست حرف بزنه كه عادت نشه براش دم ديقه 

اگر با حرف میتونی حلش کنی که هیچ نمیتونی بردار برو خونه بابات مهریتو بزار اجرا
یا برو کلانتری نامه پزشک قانونی کتک هایی که زده رو بگیر
خلاصه بهش بفهمون که تو هم میتونی عین خودش هار باشی
اما با ملایمت نه فردا اشغال برداره بیاد اسید بزنه یا کتک بزنه یا گوه اضافی بخوره
بهش یاد اور لحظات خوبتون شو ، شروع زندگیتون ، خنده هاتون ، عشقتون
یجور حرف بزن که از کردش پشیمون شه .. عذاب وجدان بگیره ، گریه کن و حرفای احساسی بزن
و بعد برو . ببین واکنشش چیه 

این تاپیکو ببینید ---> چرخ خیاطی 
داعوتون سر چی بود بعدشم تا میتونین فکر طلاقو از سرتون بیرون ببرین  به بعدش فکر کنین زندگی امروز ...

هميشه بعد دعوا من با خواهش و تمنا ميشينم حرف ميزنم اما امشب برگشته ميگه حرومزاده نفستون كثيفه شما من طلاقت ميدم و كتكم زد با اين وجود من باز خواستم حرف بزنم گفت طلاقت ميدم با والسلام زندگى باباتم به آتيش ميكشم من فقط نگران بابا مامانممم 

اگر با حرف میتونی حلش کنی که هیچ نمیتونی بردار برو خونه بابات مهریتو بزار اجرا یا برو کلانتری نامه ...

خواستم بشينم كنارش حرف بزنم برگشت گفت من طلاق ميدم والسلام شما نفستون كثيفه من چرا تورو گرفتم پر بيگناه نيستممن اما بخدا حقم نيس اين رفتارا بخدا زن سليطه نيستم هميشه كنارشم اما نمك نشناسه

خودم گفته بودم كه شب تنهام گذاشته باهاش ميخواست حرف بزنه كه عادت نشه براش دم ديقه 

نبايد پاي خونواده هارو وسط ميكشيدي عزيزم البته حق با شماست اما از مشاور كمك بگير بذار احترام و حرمت ها پابرجا بمونه انقدرم راحت از جدايي حرف نزن البته بگم ك كلااا ميدونم مردا خييلي نامهربون شدن اما سياست زن چيزيه ك شيطون و ميتونه گول بزنه لطفااا سياست رو وارد زندگيت كن و حتما از ي مشاور خوب كمك بگير 

اين كاربري و توي روزاي سخت زندگيم ساختم، الان ك بعداز ٢ سال ازاد شد و دوباره ياد اون روزا افتادم فقط ي چيزي توي ذهنم اومد كه هيچ چيز ارزش ناراحتي و نداره من واااقعا حس و حال اون روزام و فراموش كردم و الان يه شدت خوشحالم كه دعاهام و خدا مستجاب نكرد، خدايا شكرت
تا تقی بهتوقی میخوره به فکر طلاق میفتند  بشین حرفاتو باشوهرت بزن خانومی  شوهزت دست به جیب ...

كسى كه تو دعوا چاقو ورميداره رو دستش خط ميزنه سر چرت ترين مسئله ٢٤ساعت خونه رو ول ميكنه زنشو كتك ميزنه تو خيابون داد و هوار ميندازه مشكل روحى داره 

نبايد پاي خونواده هارو وسط ميكشيدي عزيزم البته حق با شماست اما از مشاور كمك بگير بذار احترام و حرمت ...

بخدا من اصلا الان ٤ساله ١بارم خونواده مو درگير دعواهام نكردم حتى دوران نامزدى اصلا بروز نميدادم اما اون موقع تو دعواها چاقو ورميداشت خودشو ميزد اما اينبار بخاطر ترك كردن خونه مجبور شدم بگم اونم باباى من اومده بود باهامون حرف بزنه بخدا من طلاق نميخواستم اين به صراحت ميگه طلاقت ميدم صبح ميبرمت طلاق ميدم

بخدا من اصلا الان ٤ساله ١بارم خونواده مو درگير دعواهام نكردم حتى دوران نامزدى اصلا بروز نميدادم اما ...

ميدونم وسط دعوا حلوا خيرات نميكنن اما اين اصلا از كرده هاش پشيمون نيس از كتكيم كه زده الان كيف ميكنه اظهار پشيمانى نداره آدم پررو خسته كرده منو