2777
2789

دوستان من قصد دارم با خانوادم به کرج نقل مکان کنم، کسی اطلاع داره حدودا هزینه رهن خونه تو گوهر دشت چقدره؟؟

عشق یعنی صد سال دیگه ام بهش حسی که داری توی دلت جوونه، عشق یعنی همه بفهمن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه😍😍😍😍😍😍

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

وای فردا من میخام برم گوهر دشت. با دیدن تایپکت نگاهی به ساعت انداختم . گفتم خاک تو سرت بگیر بخواب. م ...

بازم خوبه که باعث شدم به خودت بیای😆

باشد که رستگار شوی گلم😅

عشق یعنی صد سال دیگه ام بهش حسی که داری توی دلت جوونه، عشق یعنی همه بفهمن برای اون چه کردی ولی خودش ندونه😍😍😍😍😍😍
خونه چند متری ؟؟؟ نو ساز؟؟؟

خونه در حد ۸۰ متر

از چهل تومن هست تا بالای صدتومن

این که خیلی متغییره

من عظیمیه کرج ساکنم اینجا تو عظیمیه یه خونه متوسط رهنش متری یک میلیونه ولی اگه لاکچری باشه خونه خیلی ...

رهن کامل یا کرایه هم باید بدی؟؟

من عظیمیه کرج ساکنم اینجا تو عظیمیه یه خونه متوسط رهنش متری یک میلیونه ولی اگه لاکچری باشه خونه خیلی ...

خوش به حالت من عاشق عظیمیه هستم ولی نمیتونم بیام اونجا 😍

گوهردشت خیابون تا خیابونش هم فرق داره

یکی از دوستام رهن کرده ۵۰ تومن ماهی ۳۰۰

یکی هم ۳۵ تومن ۱۵۰ تومن.

متراژش یکیه تقریبا خیابونش فرق داره

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
رهن کامل یا کرایه هم باید بدی؟؟

ببین الان تو ساختمونی که ما هستیم خونه ها حدودا 120 متر هست.یکی از همسایه هامون که ملکش زیاد تمیز نیست 125 رهن داده ولی یه واحد دیگه که ملکش خیلی تمیزِ وکابینتش از این وکیوم هاست و تو اتاق بچه کلبه کودک درست کرده وتی وی روم داره و خلاصه اینکه خونشو خاص تر درست کرده 150 میلیون رهن داده( این دومیه فقط بزک خونش بیشتره)

خوش به حالت من عاشق عظیمیه هستم ولی نمیتونم بیام اونجا 😍

الان کجا هستید؟

محله های خوب دیگه هم هست.

شخصا مهرویلا رو ب گوهردشت ترجیح میدم

خیلی دنج و باکلاس تره

اصلا مردمش ی پرستیژ خاصی دارن ولی گوهردشت خیلی قاطی پاطی

فوق لیسانس مشاور و روانشناس  ۱۵ سال سابقه تدریس و مشاوره فارغ التحصیل دانشگاه شهید بهشتی❤😊
گوهردشت خیابون تا خیابونش هم فرق داره یکی از دوستام رهن کرده ۵۰ تومن ماهی ۳۰۰ یکی هم ۳۵ تومن ۱۵۰ ت ...

اینا چند متری هستن؟ من دو تا بچه دارم باید حداقل دو خوابه باشه