2777
2789
عنوان

برای۳۰نفر چندکیلو کیک سفارش بدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 59 پست

والا من شیرینی فروش بهم گفت هر ده نفر یک کیلو حساب کن

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اره  خود قنادی گفت هر 1نفر 100گرم

قنادی نمیدونه شما برسات چطوریه ترازو نداریم ک ۱۰۰بکشیم بزاریم تو ظرف ادم اینجور چیزارو باید یذره بیشتر بگیره شاید یکی خواست دوبار بخوره کم بیاد زشته

ما رو هم دعوت کن تا بگم

بیا درخدمتیم

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
قنادی نمیدونه شما برسات چطوریه ترازو نداریم ک ۱۰۰بکشیم بزاریم تو ظرف ادم اینجور چیزارو باید یذره بیش ...

3.5بسه 

دیگه 5کیلو خیلی زیاده

خوشبختی یعنی داشتن تو  عشقت بشه همسرت

پس همون سه کیلو ونیم بسه چون بعد شام کمتر کیک خورده میشه  

شاید باورت نشه ولی چند دقیقه پیش با خودم میگفتم چند وقته پریجون و تو سایت ندیدم  که تاپیک زدی 

توهرتاپیکی غلط املایی ببینم  تذکر میدم  لطفا ناراحت نشین دوستای گلم 😍😍😍😍😍😍
من عاشق کیکم .بذار مهمونا سیر بشن خوب😑

بعد از شامه 

تازه با شربت و شیرینی خشک هم پذیرایی کنه کافیه دیگه

بهترین ادمهای زندگی همانهای هستند که وقتی کنارشان میشینی چایی ات سرد میشود و دلت گرم ...   
پس همون سه کیلو ونیم بسه چون بعد شام کمتر کیک خورده میشه   شاید باورت نشه ولی چند دقیقه پیش با ...

عزیزمممم😍پس جذبم کردی طبق قانون جذب😁

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !