2777
2789
عنوان

برای۳۰نفر چندکیلو کیک سفارش بدم؟؟

| مشاهده متن کامل بحث + 631 بازدید | 59 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من برا تولد پسرم 45 نفر بودن 6 کیلو سفارش دادم تازه 8 نفر هم نیومدن در واقع 6 کیلو برای 36 نفر باور کن یه ذره اش موند .خیلی زیاد هم نزاشتیم ولی دیگه از اون برش بازیک ها نزاشتیم .معمولی

زیر ۳۰۰ گرم برا نفر بذاری من نمیام گفته باشم ها😪

باشه تو بیا براتو ۴۰۰گرم میذارم خوبه😊

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
کی دوست نداره ؟😋😋

من🙌 اصلا کیک نمیخورم

چه کسی میداند؟   که تو در پیله تنهایی خود، تنهایی؟                 که تو در حسرت یک روزنه در فردایی؟                                                     پیله ات را بگشا،                                                                  تو به اندازه ی پروانه شدن زیبایی ....💗
بنظرم ۴باید بگیره من خودم تواین چیزا یذره دست بالا میگیرم کم نشه یوقت

اره ۴کیلو خوبه یا ۴.۵

اضاف بیاد بهتره

پروردگارا یاری ام ده تا بدون اینکه از ایمان افراد بپرسم و بدون اینکه بدردم بخورند ، همدل و همدردشان باشم زیرا در سودای هر انسانی “ روح تو ” خانه گزیده است !
بنظرم ۴باید بگیره من خودم تواین چیزا یذره دست بالا میگیرم کم نشه یوقت

من همیشه همینجوری حساب میکنم زیادم میاد برشارو هم به اندازه میزنم بعضیا زیادم میارن 

خوشبختی یعنی داشتن تو  عشقت بشه همسرت

ببسن بستگی به طرح انتخابیت داره اگه خیلی تزیینات و فوندانت و ..داشته باشه 3 کیلو خیلییی کمه .همش میشه فوندانت چون وزنشم زیاده.خود قنادی با توجه به طرحت بهت میگه.البته تو 3 کیلو سفارش بدی اون 4.5 تحویلت میده قنادی ها این طورین

کی دوست نداره ؟😋😋

منم کیک تولد دوست ندارم

ممنون بچه ها ک اومدین مرسی

پری جون من آخرین بار که داستانت خوندم هنوز یادم میا ناراحت میشم آیا هنوزم هم به یادش میفتی برام سوال ...

بله‌عزیزم ...گاهی خوابش رو می بینم و اونروز بشدت تو خودم میرم و حالم خراب میشه ولی باقی روزا سعی میکنم فکر نکنم چون واقعا طاقتشو ندارم