2821
2789
عنوان

نى نى دختر

843 بازدید | 36 پست

سلام دوستان ، از وقتي فهميدم باردارم  همش آرزو ميكنم بچم اول از همه سالم باشه ،بعد خوشكل و خوش اخلاق باشه ،با اينكه بچه اولمه ولي اطرافيان ميگفتن سالم باشه پسر باشه ،حتي شوهرم ، تا ١٨هفته رفتم سونو وقتي ديدمش از خوشحالي گريم گرفت ،خيلي حس خوبي بود ،دكتر گفت ني ني دختره با خوشحالي رفتم به شوهرم بگم،ميخواست به رو نياره ولي مشخص بود ناراحت شده ،حتي مادرم  انگار شوكه شده بود،خانواده شوهرم ديگه نگم بهتره ...باورشون شده بچه پسره...الان كه ٢٧هفتمه باز هم قبول ندارن دختره هي پسر پسر ميكنن،هم ناراحتم هم حرصم گرفته..شوهرم حتي حوصله نداره باهم بريم برا دخترمون خريد كنيم ،خودم تنها ميرم،مادرم يكم رفتارش بهتر شده،مادر شوهرم ميگه اشكال نداره بعدي انشالله پسره انگار حالا من مشكلي دارم ،منم بهشون ميگم كه فعلا همين دخترم نيومده تمام روح و جسمم شده ،ميترسم بعدا دخترمو اذيت كنن ،چرا  بعضيا اينجورين اخه دختر به اين خوبي 😕

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

متاسفانه خیلی ها هنوز درگیر این مسئله هستن

نگران نباش به دنیا اومد شوهرت دیوونش میشه فعلا تحت تاثیر حرف دیگرانه

چون هنوز چیزی ازش ندیده تو بدنه تو هست اون نمیفهمه

لگداشو بعدا بزار احساس کنه 

لاحرف دیگران هم از جمله مادرشوهرت خودتو حرص نده همه چی میگن همه

بی خیال باش تا کامروا باشی

وااا. من دیوووووووووونههههه ی دختم😍😍😍😍😍😍😍😍

ایشالا که سالم بیاد تو بغلت.

بعدا که به دنیا اومد خودشو جا میکنه تو دله بقیه. مخصوصا باباش‌ .نگران نباش

خدایا ممنون که یک ذره ی کوچیک از محبتت و توی دلم جاکردی. 😙😙😙 میشه برای سلامتی نینیم یک صلوات بفرستین. ممنون😙😙😍😍

ای دادبیداد.مادرشوهرمن هرکی پسر بارداره میگه ماشاالله ولی به دختردارها نمیگه.توبارداری انقدر دلم شکست که حال تعریف کردن ندارم.بخدا انقدگریه کردم وبه بچم گفتم دردت بجونم کاش دختر نمیشدی 😭😭😭

❤