2777
2789
عنوان

نى نى دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 36 پست
ای دادبیداد.مادرشوهرمن هرکی پسر بارداره میگه ماشاالله ولی به دختردارها نمیگه.توبارداری انقدر دلم شکس ...

باید میگفتی دردت به جون مامانبزرگت و خووووب که دختر شدی😄

منتظر اتفاقای خوبم ...  

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ببین دوست شوهر من عاشق پسر بود بچه اولش که دختر شد کلا شروع کرد بداخلاقی بچه که به دنیا اومد حتا نیومد بیمارستان

دیگه بعد ۴ یا ۵ روز رفت خونه مادرخانومش تا بچه رو بغل کرد زد زیر گریه به زور زن و بچه اش رو همون شب برو خونه ببین یه لحظه از بچه جدا نمی شد همه کارای بچه و زنش رو میکرد 

زنش میگفت تا صبح بچه رو راه میبرده دایم ازش عذر میخواسته می گفته بغلم که دادنش تازه فهمیدم چقدر اشتباه کردم

الان دخترش دو سالشه خانومش بارداره پسره بچه اش میگه کاش اینم دختر بود

توام نگران نباش بچه خودش خودش رو توی دل همه جا میکنه 

من اونموقع ها که حامله نبودم از دهن ی نفر شنیدم که مادرشوهرت نذر کرده که بچت پسر بشه مادرشوهرمم همون موقع کنارم نشسته بود نگاش کردم سرخ و سفید شد.حامله که شدم بچم پسر شد ولی گفتن مشکل داره و باید سقط بشه.الان که باردارم از روی سادگیم گفتم انقد به دکتر گفتم نی نیم چیه بهم نگفته زد تو ذوقم که سالم باشه هرچی میخاد باشه به خدا گفتم دوتا دختر بهتون بده گفتم ده تا بده من که برام فرقی نداره فقط دوس دارم بدونم چی تو دلم دارم.پیش خودم گفتم این همون آدمیه که نذر کرده پسر دار بشه ها😒😒

منتظر اتفاقای خوبم ...  

من بچه اولم پسر بود این یکی سونو آنومالی گفت دختره مادر شوهرم خورد تو ذوقش  ولی من جلوش همش با شوهرم در مورد اسم دختر و این جور چیزها حرف میزنم بیشتر حرص بخوره  

...Keep Calm and Nothing Else Matters
ببین دوست شوهر من عاشق پسر بود بچه اولش که دختر شد کلا شروع کرد بداخلاقی بچه که به دنیا اومد حتا نیو ...

ميدونم پدرش تابقلش كنه عاشقش ميشه ،حرف بقيه هم برام مهم نيست ،تا الان هركي حرفي زده خيلي ريلكس جوابشو دادم ،اين عصبيم ميكنه كه نميخوان قبول كنن بچم دختره 😡 

من بچه اولم پسر بود این یکی سونو آنومالی گفت دختره مادر شوهرم خورد تو ذوقش   ولی من جلوش همش ب ...

ادم ميمونه چي بگه ،واقعا كسي كه با جنسيت مشكل داره عقده داره 😊

دقيقا انگار اين تاپيك حرف دل من بود برا منم همين اتفاق افتاد، هفته دوازده غربالگرى گفتن احتمال پسر، هفته ١٥ گفتن ٩٥ درصد دختر، وقتى از اتاق سونو اومدم بيرون شوهرم عكس العملى نشون نداد خيلى دلم گرفت😔با اينكه وقتى رسيديم خونه احساس پشيمونى كرد خودشو خوشحال نشون ميداد ولى ميگفت هنوز كه قطعى نگفتن دختره، ٣ روز پيش رفتيم براى سونو آنومالى قطعى گفتن دختره، شوهرم ناراحت نبود اصلا ميگفت ما كه جفتشو ميخواستيم حالا اوليش دختر باشه در صورتى كه ميدونستم از ته قلب پسر دوس داشت، بعد كه رفتم خونه مامانم خواهرام پرسيدن چيه بچه گفتم دختره خيلى خوشحال شدن ولى مامانم اصلا عكس العمل نشون نداد انگار ناراحت بود🙁 بعد يكى دو ساعت پدر و مادرشوهرم زنگ زدن بهم گفتم غصه نخور انشالا بعدى پسر ميشه ازين حرفا، واقعااا از ته دل ناراحتم😔

جاريم با افتخار امد جلوم گفت بچه اول پسر باشه يه چيز ديگست ،😏حالا خودش بچه بزرگست ،منم بهش گفتم يعني الان خانوادت باهات مشكل دارن كه تو دختر شدي 😊 الان دوماه باهام قهر كرده عقده داره ديگه مشخصه 

وای استارتر قشنگ درکت میکنم من یه دختر دارم باردومه باردارم ارزوم بود دختر باشه و همدم خواهرش خداروشکر دختره حالا هر کی منو میبینه حاملم اول میگه پسر داری نه؟منم با لبخند میگم نه دختره میگن ای وای اینم دختر شد 😕انگاری ده تا دختر دارم😥

محتاجم به دعا
دقيقا انگار اين تاپيك حرف دل من بود برا منم همين اتفاق افتاد، هفته دوازده غربالگرى گفتن احتمال پسر، ...

دقیقا یطوری رفتار میکنن که انگاری بخاطر یه نقصی تو وجود زن بچه دختر میشه😤

محتاجم به دعا

من پدرشوهر و مادرشوهرم آدمای با تحصیلات بالایی هستن.نوه ی دختریشون دختره و عاشقشن.کلا هم دختر دوستن و دخترشونو بیشتر از پسرشون دوست دارن.

همیشه پوست منو کندن و اذیتم کردن ولی هیچ وقت فکر نمیکردم تو این موردم اذیتم کنن.از اول بارداریم میگفتن بچت پسره.براش کادو لباسای پسرونه آوردن!روزی که فهمیدن دختره تو مهمونی وسط جمع گفتن ما دوست داشتیم پسر باشه که نسلمون ادامه دار باشه! حیف نشد!ایشالا بعدی!

شوهرمم گفت نسل دایناسورا منقرض شد چی شد؟! نسل ما هم منقرض میشه چون ما دیگه بچه نمیخوایم 😁

حرف شوهرم خوشحالم کرد اما حرف اونا دلمو سوزوند.

خیلی مهربونی❤ازت ممنونم❤
دقيقا انگار اين تاپيك حرف دل من بود برا منم همين اتفاق افتاد، هفته دوازده غربالگرى گفتن احتمال پسر، ...

دقيقا براي منم اتفاق افتاد ،بيشتر هم از رفتار شوهرم ناراحتم ،وگرنه حرف بقيه مهم نيست ،اينقدر فشار عصبي بهم وارد شد كه شبا فقط گريه ميكردم ،هر وقت ميخوان حال دخترمو بپرسن بهم ميگن بچه چطوره ،انگار خوششون نمياد بگن دخترت ،😏منم ميگم لازم نميدونم حالشو بدونيد مهم اينه كه من بدونم