2777
2789
عنوان

نى نى دختر

| مشاهده متن کامل بحث + 843 بازدید | 36 پست
دقیقا یطوری رفتار میکنن که انگاری بخاطر یه نقصی تو وجود زن بچه دختر میشه😤

من خودم ميدونستم همشون پسر دوس دارن براى همين قبل باردارى رفتم دكتر تعيين جنسيت براى پسر ولى برعكس درومد، با اين حال خوشحال بودم چون برا خودم فرقى نميكرد

ناراحت نباش عزیزم شوهر منم تا ۱۸ هفته هی پسرم پسرم میکرد و آهنگ میخوند براش رفتم سنو نی نی دخمل بود بهش گفتم ی جوری شد منم باهاش قهر کردم اصلا هم نذاشتن براش چیزی بخره خودم خریداش و انحام دادم ولی الان سه ماهه دخترم اومده دنیا مگه میذاره ی پشه از هزار کیلومتریشم رد بشه انقد براش خرید کرده عاشق دخترمونه

♥♥♥خداجونم فقط خودت میتونی♥♥♥

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دقيقا براي منم اتفاق افتاد ،بيشتر هم از رفتار شوهرم ناراحتم ،وگرنه حرف بقيه مهم نيست ،اينقدر فشار عص ...

حالا جالبه تو خونواده شوهرم ١٠ ١٥ تا نوه هستن كه فقط دوتاشون دختره بقيه همه پسرن ولى با اين حال همه پسر دوس دارن، ولى برادرشوهرم فقط يه دختر داره برا همين دوس داشتن كه ما پسر داشته باشيم كه ادامه نسل باشه ازين حرفا، ولى تا آخر عمرم اون نگاه شوهرمو وقتى فهميد بچه دختره رو فراموش نميكنم، هرچقدم از دلم دربياره يادم نميره طورى شد كه اومدم خونه رفتم حموم اونقد گريه كردم

من خودم ميدونستم همشون پسر دوس دارن براى همين قبل باردارى رفتم دكتر تعيين جنسيت براى پسر ولى برعكس د ...

منکه اصلا واسم فرقی نمیکنه نه طایفه خوبین که بگم نسلشون حیفه منقرض نشه نه شوهرم پولدار و سیاستمداره که بگم احتیاج به جانشین و وارث داره  کلا سپردم بخدا و هیچ کار نکردم گفتم خدایا فقط سالم بده بغلم دختر و پسرش هر چی صلاح و حکمت خودته الانم که دختره خیلی خوشحالم

محتاجم به دعا
منکه اصلا واسم فرقی نمیکنه نه طایفه خوبین که بگم نسلشون حیفه منقرض نشه نه شوهرم پولدار و سیاستمداره ...

دقيقا همينو بگو😅 فكر ميكنن كارخونه و شركتاي نداشتشون ميمونه😂 مشكل منم اينه كه روي بچم تعصب دارم ،نه اين كه چون دختره ،فرقي نداره فقط خوشم نمياد كسي وجود بچمو انكار كنه ،حتي اگه دوست ندارن بايد قبول كنن 

يكي از فاميلاي شوهرم همزمان با من باردار شد ،بچش گفتن پسره ،يه كارايي ميكنه 😳ادم ميمونه چي بگه تازه دوتا پسر ديگه هم داره ،هركاري ميكنه حرصمو دربياره اما برام مهم نيست 🤣ديد فايده نداره  چند مدت يه بار ميره خونه مادر شوهرم پرش ميكنه 😒مادر شوهرم هي ميگه ماشالله سنا پسرزاست، منم گفتم جاي اينكه هي ميخواد پسر بياره بزار به فكر ايندشون باشه ،بچهاش ٦،٧ساله هستن ولي هنوز با پدر مادرشون ميخوابن 😐