2777
2789
من ندیدم کسی از دوستا خرافی صحبت کنه. البته جز خودم. بدرود.

من اصلا کاربر خاصی رو ندیدم و نگفتم.  

نظراتی رو تو تاپیک خوندم. و اینقدر حجم مطالب بالا بود که اصلا ندیدم کی بود.

فقط چی بودش یادمه!!!

وقتی تعداد پستا زیاد میشه همین میشه.

شما یا هرکسی... که از کاربرای دیگه م این مدت زیاد خوندم...  اصلا فرقی نمیکنه کی میگه... 

تو این تاپیک ها نباید هر نظری طرح شه.

فقط موج +++ و امید و دلگرمی...

یه مطلب دیگه م... که اصلا به من ربطی نداره... و ماشاءالله همه تون متخصصید...

ولی تذکرش خالی از لطف نیست...

لطفا به هییییچ وجه و تحت هییییچ شرایطی اطلاعات شخصیتونو تو این فضا لو ندید .

عکس خودتون، همسر یا بچه ها رو به اشتراک نذارید.

متاسفانه دوست من تو همین نی نی سایت، زندگیش تا مرز فروپاشی رفت.

هنوزم بعد 2 سال دل شوهرش باهاش صاف نشده.

با هم داخل پیام رسان هم نرید... هر حرفی دارید همینجا.

دوستم از کاربرای تقریبا قدیمی سایته.  با یه عده از کاربرای سایت صمیمی بودن. گروه زدن. اطلاعات شخصی ... خونوادگی... عکس خونه، اتاق خواب، تیپ و قیافه... درد و دلای خونوادگی و زناشویی و ...

خلاصه همین چونه زدنای خاله زنکی...

از قضا یکی از کاربرا آقا بوده... از دوست من خوشش میاد... عکس دوستمو اسکرین میگیره... همه اطلاعاتو سیو میکنه. 

بهش پیشنهاد دوستی و روابط نامشروع میده. دوست من رد میکنه. کلی دعوا و...

خلاصه طرف گوشیشو هک میکنه شماره شوهرشو برمیداره زنگ میزنه که من با زنت رابطه دارم و...

شوهره اولش باور نمیکنه . بعدش از طریق تل، عکس خونه و زنش و اطلاعات زندگی و زناشویی و... رو که براش میفرسته ...شوهرش به یقین میرسه که بله...

1 سال اختلاف خییییییلی شدید داشتن . تا پای طلاق رفتن. دوستم مرد و زنده شد.

شوهرش بخشیدش. ولی هنوزم دلش صاف نشده.

میگه گیرم حرف تو درست و فک کردی این مردک زنه... تو از حریم زندگی ما ، چی رو جزو اسرار باقی گذاشتی که من به عنوان شریک و همدم زندگیم بهت دل خوش کنم؟!

هرچی فکر میکنم به شوهرش حق میدم... زن ساده لوح همسر و مادر لایقی هم نیست...

میدونم همتون خیلی زیرکید...

ولی گفتم صرفا جهت یادآوری و جوگیر نشدن!!!

هییییچ اطلاعاتی از خودتون تو فضای مجازی به هیچ کاربری ندید.

همیشه این احتمال رو بدید که حداقل 1 کاربر مرد داخل تاپیک حضور داره.

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من که یکم ناراحت شدم رستا جان تاپیک سوره که سالها مرجع نکات آمادگی زایمان طبیعیه فقط 50 صفحه اولش ن ...

منم با حرفت موافقم مهربانو جان

استدلال رستا جون خیییییییلی دور از ذهنه

اندکی صبر سحر نزدیک است...

رستا جون اخه تفکیک حرف خاله زنکی با مشورت تو دوران بارداری خیلی سخته

مثلا ی نفر میگه بچه ها سر بچه هنوز بالاست لطفا راهکار بدید و دعام‌کنید

هر کی نظری داره میگه و براش آرزوی موفقیت میکنه

این که حاشیه رفتن نیست خب

ختم صلوات و ...باشه

چطور میشه همزمان دوتا تاپیک سر زد

که دقیقا اون‌موقع که زائو به دعای ما احتیاج داشت اینجا براش ختم سوره قدر و... گرفت

اندکی صبر سحر نزدیک است...
من ندیدم کسی از دوستا خرافی صحبت کنه. البته جز خودم. بدرود.

باران فرار نکنی بری هااااااا....

جوری خدا رو توی تک تک لحظه سزارین شدنم لمس کردم،که اگه طبیعی میشد،درک نمیکردم.ممنون خدا جون،که همیشه حواست هست و قشنگترین لحظه ها رو برام میسازی.تو بخواهی،سومی طبیعی میارم😁😍

دوستانی که با خانم صابریان زایمان داشتن لطفا بنده را راهنمایی کنن

ایشان اگر به عنوان ماما همراه کنار زائو باشند دست مزدشون چقدر هست؟

اگر مثلا تو بیمارستان امید بیان و عامل زایمان خودشون باشند باز هم دست مزد ماما همراه را میگیره یا دستمزدش را از همون طریق بیمارستان دریافت می کنه؟؟؟؟

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊
دوستانی که با خانم صابریان زایمان داشتن لطفا بنده را راهنمایی کنن ایشان اگر به عنوان ماما همراه کنا ...

سوال منم هست لطفا دوستان جواب بدن

رَبَّنَا هَبْ لَنَا مِنْ أَزْوَاجِنَا وَذُرِّیَّاتِنَا قُرَّةَ أَعْیُنٍ وَاجْعَلْنَا لِلْمُتَّقِینَ إِمَامًا
دوستانی که با خانم صابریان زایمان داشتن لطفا بنده را راهنمایی کنن ایشان اگر به عنوان ماما همراه کنا ...

زهرا جان 

تو یک نوشته که تو گروهشون گذاشته بودن گفتن اگه عامل زایمان باشن چیزی نمیگیرن 

ولی مطمئنم نیستم چون برای من همراه بودن 

اما زنگ بزنید خیلی خوب پاسخگو هستن

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.
یه مطلب دیگه م... که اصلا به من ربطی نداره... و ماشاءالله همه تون متخصصید... ولی تذکرش خالی از ل ...

عالی بود هشدارتون 🤗

تا حواسمون بیشتر باشه.

با عرض شرمندگی یه مطلبی دارم خواهرانه و دوستانه میگم امیدوارم کسی ناراحت نشه خصوصا شما

خطاب به شماست ظاهراً؛ اما در کل با همهء دوستان هستم 

عزیزم شما هم کمی ملایم تر با بچه ها حرف بزن؛ همه ماشاءالله مثل خودت نیستند؛ بعضی زود بهشون برمیخوره؛ فکر می کنند مدیر تایپیک هستی زور میگی؛ در صورتی که من میدونم اخلاقت اینطوره رک هستی.

یه خواهر دارم هم همینطوره؛ هم خیلی رکه؛ هم حالت مدیریتی داره 

من و اون همیشه دعوامونه😁

چون من نظر خودم رو قبول دارم و

اون نظر خودش رو 

گاهی تا چند روزم قهر می کنیم 

اما همیشه من جلو میرم چون اون بهش بیشتر برمیخوره؛ اما من متواضع ترم😜

البته من هم رک هستم ؛ اما با توجه به روحیات اشخاص حرف میزنم؛

حالا بحث اینجاست که بچه های تایپیک خیلی هاتون باعرض معذرت مغرور تشریف دارید و هر کس حرف خودش رو قبول داره ( تا حدی هم هر کس حق داره؛  نظر هرکس محترمه) اما متاسفانه تواضع تو بچه ها کم هست؛ هیچ کی کوتاه نمیاد و این یه ضعفه.

همیشه این نقطه ضعفه بچه های مذهبی هست که خودشون با خودشون کنار نمیان؛ هر کی حرف خودش رو میزنه.

حالا من هر چی باشما هم مخالف باشم چون استارتر گروه هستید سعی میکنم حرفتون رو قبول کنم

یعنی با اینکه نظرم رو میگم؛ اما به احترام مدیریتتون حرف آخرو میذارم به عهده خودتون.

وگرنه چابلوس نیستم .

چون این رو در هر گروهی لازم می‌دونم که یکی حرف آخر رو باید بزنه .

چه کشور ما باشه؛ چه خانواده که مرد حرف آخر رو میزنه؛ هر چند بقیه خانواده مخالف باشند؛ اما خوبه مرد خونه هوای دل بقیه رو هم داشته باشه.

شما هم به همهء نظرها گوش بده و گاهی خودتون از گروه بخواید در مورد موضوعی نظر بدند؛ مشورت کردن و مطالب مختلف گفتن باعث پیشرفته و خیلی از جوانب امر رو که شاید مانبینیم یکی دیگه ببینه و همهء اینها روی هم راهنما ونتیجه بخشه.

در آخر هم میگم صلاح مملکت خویش خسروان دانند.

امیدوارم کسی از من به دل نگیره به خصوص استارتر عزیز .

البته ما همه از روی تجربمون حرف میزنیم 

یا مطالبی که خوندیم

چون درسش رو نخوندیم که علمی صحبت کنیم 

نکات و راه کارهای مهم جهت زایمان طبیعی و زایمان طبیعی بعد از سزارین (ویبک ) را در این تاپیک بخوانید.

من رفتم بخوابم پا نشم به توپ بسته باشینم😥

بازم میگم کسی ناراحت نشه از حرفام 

اصلا نباید ناراحت شه 😁

اگرم به کسی برخورد واجبه شرعیه که منو ببخشه😀 

تو خواب شاید مردم آه نکشیدا؛ گناه بار شم.

کریمانه باهام برخورد کنید تا خوابی آسوده برم.😴

شب خوش.😘

تو عسل باش و شیرین باش...

با اجازه بنده هم نظرم رو اعلام می کنم.

استارتر محترم دغدغه ی خوبی دارن.

اما راه تحقق بخشیدن به دغدغه شون جدا کردن چت از تاپیک نیست! راهش جدا کردن مطالب مهم و ضروری و راهگشا برای دوستان باردار و وی بکی تو یه تاپیک جدا  همراه با فهرست گذاری و عنوان بندی و قفل کردن اونه. نیازی که واقعا چند ماهه که من تو تاپیک هستم کاملا محسوسه.

مثلا اینکه هفته ی آخر چه کارهایی کنیم یا مثلا شیاف گل مغربی چیه و چی جوری استفاده میشه تا حالا چندین و چند دفعه پرسیده شده و دوستان وقت گذاشتن و جواب دادن.

بهتره این تجربه های ثابت شده و مفید که معمولا مورد پرسش اکثر تازه وارد شده هاست تو تاپیکی جدا مطرح بشه و عنوان گذاری بشه.

و نکته ی بعدی که به نظرم باید گفته بشه سعی بر مدیریت برپایه ی مشورت همیشه نتایج مثبت تری نسبت به مدیریت برپایه ی تحکم داره.

استفاده از رای و نظر دوستان که بعد از استارتر باعث رونق گرفتن تاپیک هستن هم احترام به اونهاست و هم تصمیم گیری های درست تر و قابل پذیرش تری رو در پی داره.

خود من از تاپیک انرژی فوق العاده مثبتی میگیرم مخصوصا اخیرا...

ممنونم از رستا به عنوان پایه گذار همچین تاپیکی...

خدا قوت.

لا حول و لا قوة الا باالله العلی العظیم... اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم...