2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بسم الله الرحمن الرحیم

سلام 

نکات و راهکارهای زایمان طبیعی + خاطرات جالب کسانی که زایمان طبیعی رو «حتی بعد از سزارین» تجربه کردند، تو این تاپیک بخونید. «ختم هزار سوره قدر به نیت تسهیل زایمان+ثبت گزارش روزانه» رو تو این تاپیک دنبال کنید.
دکتر منم خانم موید هستن ولی با حرفای دوستان توی دلم شک افتاده نمیدونم کار درست چیه؟ از طرفی به تخصص ...

سلام عزیزم . شما دکترتون خانم موید محسنی بودند با ابشون زایمان وی بک انجام دادید ؟

سلام عزیزم . شما دکترتون خانم موید محسنی بودند با ابشون زایمان وی بک انجام دادید ؟

سلام عزیزم بله دکتر من سر هر دو پسرم که دومی ۲ سال و دوماهشه، ایشون بودن. ایشون طرفدار طبیعی هستن، و واقعا هم حمایت میکنن ولی واقعا وقتشو ندارن. من سر هر دو برا طبیعی رفتم، اولی مکونیوم دفع کرد و اون موقع تجربه ای نداشتم و به پیشنهاد خانم دکتر سریع سز شدم. دومی ولی بیشتر تلاش کردم، تقریبا ۲۴ ساعت، ولی پیشرفتم خیلی کند تا جایی که فقط با اون‌همه درد ۳ سانت بودم، با ا صرار خودم دوباره رفتم سز. سر دومی مامای همراه از خاتم گرفتم که خود خانم دکتر انتخابش کردن و فرستادن. و واقعا هم خودشون حمایتم کردن و هم ماما، ولی دردم خیلی خیلی شدید بود و پیشرفت هم نداشتم، کم آوردم و فریاد میزدم منو ببرن سز. به دنیا که اومد ۴۶۰۰ وزنش بود و op هم بود.