2777
2789

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

دوستان اگه همه موافق باشید یه گروه تو یکی از پیامرسان ها بزنیم به نظرم اونجا راحت تر میشه صحبت کرد و از تجربیات همدیگه استفاده کرد.

من خودم به شخصه جمعی رو که هم عقیده هام باشن خیلی دوس دارم و راحتم ولی کمتر پیش میاد که افراد زیادی با عقیده های یکسان روبشه دور هم جمع کرد.

ما الان اکثرمون بارداریم و یه بچه داریم میتونیم تو همه زمینه ها از تجربیات هم استفاده کنیم و دسترسی سریع تر به نظرات همدیگه تو پیامرسان ها بهتره.

اگه با پیامرسان بله موافقید آمادگی تون رو لطفا اعلام کنید.

کمی تمرکز کنید از ته دل برای ماه غریبستان دعا کنید؛ الان ما شوخی می کنیم اون داره درد می کشه از ته ...

خواهران گرام هريك صد صلوات تقديم به خانم فاطمه زهرا

اجرتون باخدا

هركي خووند بياد اعلام كنه

مرسيكم الله

بچه هاهركي سنش رو نگفته زود تند سريع عنوان كنه😡😡😡

راستین جان میدونم با منی😉

بزار بگم تو دلت نمونه 🙃

بعد برم صلواتهامو بشمارم

۳۵ سال😁

اما نمی‌دونم چرا خودم رو کوچولوتر می پندارم👶

حالا خوبه قهر کنم برم 😳

من که یکم ناراحت شدم

رستا جان تاپیک سوره که سالها مرجع نکات آمادگی زایمان طبیعیه فقط 50 صفحه اولش نکته است

بقیش چته!

حتی اگه صفحات تاپیک خیلی کمتر از این هم بود مثلا 300 صفحه بازم بعیده یک عضو جدید بشینه از اول بخونه تا آخر

چ برسه 1000 و خورده ای صفحه

در ضمن ما از اول تاپیک ختم و دعا واسه بچه ها رو داشتیم؛ حالا تعداد بیشتر شده صفحات تند تر جلو میره

از همون اول هم هرکی میومد سوالات تکراری میپرسید و مدام پستهای تکراری گذاشته میشد

مشخصا کسی از اول چت ها رو نمیخونه

اگه قرار باشه انقد بدبین باشیم پس نباید خاطره زایمانمون رو هم تو سایت بزاریم چون ممکنه مردها بخونن!!!

این چه استغناست یا رب؛وین چه قادر حکمت است*******که این همه زخم نهان است و مجال آه نیست!