2777
2789

چرا اینقدر طول کشید 

واااای من خیلی کم بنیه ام ؛ اگه اینطور شم حتما فشارم میفته؛ نمی کشم 

هم الان سالم صحیح ؛ضعف رفتمه. 

خدا کمکش کنه

خدا نکنه با این همه سختی سز شه.

اگه می تونید دعا توسلم بخونید من الان شرایطم جور نیست بخونم.😖

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

بچه ها خیلی ناراحتم برای ماه غریبستان بیاین یه ختمی نذری صلواتی..... من ۱۰۰ تا صلوات هدیه به حضرت ز ...

من که دائم دارم صلوات  می‌فرستم و قدر میخونم

هفت تا هم انشقاق خوندم براش 

صد تا هم صلوات من هدیه به حضرت ام البنین 

من هم 100 تا سوره قدر می خونم برای ماه غریبستان

ان شاالله به حق صاحب این ایام خودش و بچه اش صحیح و سالم باشند و به راحتی زایمان کنه🙏

دوستان و خانم های نی نی سایتی عزیز اگر علاقه مند به زایمان طبیعی هستید و بخاطر سابقه سزارین فرصت تجربه این قسمت از علاقه مندی تون را از دست دادید پیشنهاد می کنم به این تاپیک مراجعه کنید تا از تجربیات من و دوستان من که موفق به زایمان طبیعی بعد از سزارین شدیم استفاده کنید😊

این چند شب رو کلی ثواب بردیم.

ان شالله زهرا خانومم طبیعی زایمان کنه.

صلوات میفرستم

جوری خدا رو توی تک تک لحظه سزارین شدنم لمس کردم،که اگه طبیعی میشد،درک نمیکردم.ممنون خدا جون،که همیشه حواست هست و قشنگترین لحظه ها رو برام میسازی.تو بخواهی،سومی طبیعی میارم😁😍
من که یکم ناراحت شدم رستا جان تاپیک سوره که سالها مرجع نکات آمادگی زایمان طبیعیه فقط 50 صفحه اولش ن ...

سلام عزیزم.

من قصد ناراحت کردن کسی رو نداشته و ندارم.

تاپیک سوره هم به دلیل چت های بی مورد تبدیل به برهوت شد.

و اگه چت های بی دلیل نبود میتونست افراد خیلی زیادی رو به زایمان طبیعس تشویق کنه.

تاپیک ما هم دقیقا داره همون مسیر رو میره... و اگه اینطور بی هدف پیش بره مطمئنا خیلی از دوستان مثل من حوصله خوندن این همه صفحه و دنبال کردن تاپیک رو پیدا نمیکنن و میرن .

و اینکه تا این چن وقت خیلی حواسمون بوده توهمات وارد تاپیک نشه و مطالبی که گفته میشه ریشه واقعی و علمی داشته باشه.

ولی کم کم داخل تاپیک داره نظریات غیر علمی حول زاسمان طبیعی و مشکلات بارداری وارد میشه. که ریشه همه این ها هم پست های زیاد و بی مورده.

چون اکثر دوستان قدیمی و باتجربه مثل خودت،زهراجون و... وقت مرور این همه صفحه و پست و جواب دهی ندارن.

وقتی پست ها زیاد و از حالت ضرور خارج بشه... اون وقت پست ها و سؤالات از ارزش می افتن... و حتی وقتی که کسی بر اساس نیاز سؤالی میپرسه بی پاسخ میمونه.

کم کم تاپیک به حاشیه میره و مثل خیلی از تاپیکای مفید از رونق می افتن.

پس لطفا جای ناراحتی، واقعیت رو ببینید.

قطعا هدف کسایی امثال خودت این نیست که این تاپیک از ارزش بیفته 

خیلی سخته دردا طولانی شه. واقعا سخته.‌ ولی اصلا جای نگرانی نیست. فقط باید خوب‌نفس بگیره و‌ نذاره nst بچه خراب شه. مشکلات دیگه هم ان شاءالله پیش نمیاد. اینهمه بودن که زایمانشون طولانی شده. ان شاءالله اون ۷-۱۰سانتو پنج دیقه ای طی کنه تموم شه فقط

من همش دلم پیششه

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
هم از یه لحاظ به رستا میشه حق داد؛ نظرش اینه که صفحات زیاد نشه که باردارها و مراجعین استفاده کنند؛ س ...

ببین عزیزم...

هیچکس نمیتونه بیاد 1000 صفحه رو بخونه!!! و اصلا عقلانی هم نیست 

بارها و بارها گفتم و دیدید که مطلبی رو صدها مرتبه تکرار کردم. 

حتی اگه تاپیک مرجع هم داشته باشیم... بازم حاضرم هر مطلبی رو بارها و بارها تکرار کنم و به دوستان دلگرمی و امید بدم... 

اما با زیاد شدن صفحات تاپیک به شدت مخالفم.

چون من، زهراجون ،مهربانو و خیلی از دوستان قدیمی، هر روز میایم تاپیک سر می زنیم... ببینیم کدوم مادری، با شرایط ما به کمک و مشورت احتیاج داره راهنماییش کنیم.

همه ما همسر داریم... بچه داریم... زندگی داریم... نهایتا روزی چن ساعت بتونیم وقت بذاریم.

وقتی تعداد صفحات از 4-3 تا میرسه به 30-20 صفحه، نهایتا بشه چن ماه ادامه داد...

بعدش به مرور همه دوستان خسته میشن و فضا رو ول میکنن...

یا دوستانی که مراجعه میکنن مشاوره و همدلی خوبی رو دریافت نمیکنن!!!!

کم بودن تعداد پست ها به قوام و پایداری تاپیک کمک میکنه.

نمیخوام تاپیک وی بک به سرنوشت تاپیکای زایمان طبیعی مبتلا بشه.

نگید بدبینم...

ولی نظر شخصیم اینه دخالت افرادی تو سایت باعث به حاشیه رفتن اون تاپیکا شد.

به همین خاطر در مقابل به حاشیه رفتن، خرافی شدن و آبکی شدن تاپیک شدیدا ایستادگی میکنم.

امیدوارم منظورمو کاملا متوجه شده باشید.

ببین عزیزم... هیچکس نمیتونه بیاد 1000 صفحه رو بخونه!!! و اصلا عقلانی هم نیست  بارها و ب ...

رستا جان دقیقا متوجه منظورت شدم....خودم تو یه تاپیک دور همی بودم ولی تعداد صفحات هر روز خییلی بالا میرفت طوری که از کار و زندگی افتادم واسه همین کم کم دیگه نرفتم چون اینجوری نمیشد به زندگیم برسم...

ولی یه کم مدیریت هر دو تا تاپیکی که مد نظرته شاید سخت باشه...جوری نشه همه همین جا دور هم باشن و اون ور اگه کسی سوالی پرسید بچه ها نباشن که جوابشو بدن....

دلم کمی خدامیخواهد...کمی سکوت... دلم دل بریدنمیخواهد...کمی آغوش آسمانی...کمی دور شدن از این جسم آدمی...کمی دور شدن                           

نظر رستا خوبه...درست میگه....

درسته به اونجا عادت کردیم ولی به نفع هم خودمونه هم تازه واردها...

واقعا سخته تعداد صفحات زیاد رو خوند...خیلی خوش میگذره و میخندیم ولی یهو میبینیم کلی وقتمون رفته.

بگو و بخند رو بزاریم اینجا...حرف های زایمان اونجا.اونوقت مطالب پراکندم نمیشه.

جوری خدا رو توی تک تک لحظه سزارین شدنم لمس کردم،که اگه طبیعی میشد،درک نمیکردم.ممنون خدا جون،که همیشه حواست هست و قشنگترین لحظه ها رو برام میسازی.تو بخواهی،سومی طبیعی میارم😁😍

من ندیدم کسی از دوستا خرافی صحبت کنه. البته جز خودم.

بدرود.

خداوندا مرا اولاد بسیاری عطا فرما... که در راه حسینت لشکری از خون من باشد... شبهای قدر رفت و دیوانه‌ی تو باز... تقویم را به شوقِ محرم زند ورق...کربلا روزی هر کس شد گوارای وجود... آرزو ماندن به دل هم قسمت جامانده‌هاست... بعد زوار حریمت حالی از ماهم بپرس... نوبتی هم باشد آقا نوبت جامانده هاست
ببین عزیزم... هیچکس نمیتونه بیاد 1000 صفحه رو بخونه!!! و اصلا عقلانی هم نیست  بارها و ب ...

ممنون عزیزم متوجه شدم ؛ درست میگید 

شرمنده و از دوستان عذر میخوام اگه با چت های اضافه باعث حاشیه رفتن تایپیک شدم.

دیگه سعی میکنم تکرار نشه.