2777
2789
عنوان

جاری...

| مشاهده متن کامل بحث + 363 بازدید | 17 پست
من همیشه فکر میکردم ازدواج کنم خیلی با جاری و خواهرشوهر میرم و میام و گل و بلبلیم . چون تو مجردی هیچ ...

چقد طرز فکرمون مثل هم بوده،منم تا قبل عقد فک میکردم خواهر شوهر و برادر شوهر مثل خواهر و برادر خودمن مادرشوهر و پدرشوهر هم پدر و مادر دومم ولی سخت در اشتباه بودم چه احمق و ساده بودم،از جاری بدذات تر برادرشوهرمه یعنی از زنش حسودتر و پست تره،تو این یه سال ک ازدواج کردم یه کلمه با من حرف نزده، روز اولی ک دیدمشون خودش و زنش جواب سلاممو ندادن و روشونو برگردوندن تازه فهمیدم چه اشتباه بزرگی کردم با این شوهر کردنم تازه فهمیدم با چه آدمای زبون نفهمی گیر افتادم،مادرشوهر و خواهرشوهرم ک صد پله بدتر از برادرشوهر خلاصه این سه نفر روی جاری رو سفید کردن به قرآن،کاش زمان به عقب برمیگشت و همون روز قبل از عقد ک بدرفتاریشونو با خودم دیدم و مثل احمقا فکر کردم بعدا درست میشه به حرف دوستم گوش میکردمو عقد و بهم میزدم کااش😔😔😔

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چقد طرز فکرمون مثل هم بوده،منم تا قبل عقد فک میکردم خواهر شوهر و برادر شوهر مثل خواهر و برادر خودمن ...

و چه جالب که اوضاع برادرشوهر و جاری من هم مثل شماست . من تا حالا باهاشون هیچ برخوردی نداشتم مخصوصا با برادرشوهرم . ولی اون به عمد اگر باهاش حرفی زدم محل نمیذاره روشو برمیگردونِ . جاریم که به حالت قهر کلا روبرگردونِ . جالب اینجاست که به خون شوهر من تشنه ان . نه واسه عقد و عروسیمون اومدن نه تبریک بچه دارشدن گفتن . با خانواده شوهرمم پنج سال قهر بودن یعنی از روز حنابندون تا چندماه پیش . حالا جالب اینکه یک ماه پیش شوهرم و خواهرش سر همین زن داداش و مادرش منو از خونه ام داشتن پرت میکردن بیرون.  سر همین زن برادر شوهرم میگفت نه خودتو میخوام نه بچتو از خونه من گمشید بیرون . حتی به بابام میگفت زندگی تک تک بچه هاتو بهم میزنم حالا خواهر و برادرای من هرکدوم راهشون دور بی خبر از همه جا . لعنت به اون ثانیه ایی که عاشق شدم . لعنت به ثانیه ایی که پاشونو گذاشتن تو خونمون . لعنتبه ثانیه اییکه شناختمش . 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....