2821
2789
عنوان

جاری...

363 بازدید | 17 پست

سلام خانوم گلا

چندوقت پیش من بیمارستان بستری شدم یه چیز جالب دیدم خواستم تعریف کنم واستون،بخش زنان و زایمان،یه خانومه تخت بغلیم بود که ایشونم باردار بود،یه خانوم محجبه که شبیهشم بود و بزرگتر نشون میداد همراهش بود،خانومه بیست و چهارهفته بود و فیبروم داشت درد زایمان گرفته بود احتمال داشت زایمان زودرس کنه،رو سرش ذکر میکرد و قرآن میخوند و دستشویی میخواست بره اصلا نمیذاشت یه ذره هم بهش فشار بیاد،بعد یه خانوم دیگه از در اومد تو با این خانوم تخت بغلیم روبوسی کرد و براش کلی سوپ و غذا آورده بود بهش داد گفت مبین دم دره نمیذارن تو بیاد بیا تلفنی باهاش حرف بزن خیییلی ناراحتت بوده گریه کرده،منو مامانم و خواهرام فکر کردیم خواهراشن اصلا به ذهنمونم خطور نکرد جز خواهر کسی اینجوری دل بسوزونه واسه کسی،آخر شب مادر خانومه اومد شبو خواست بمونه بهش میگفتن حاج خانوم بخدا نمیزاریم و ردش کردن بره بخوابه تو خونه یکی از خانوما پیشش موند،منم کنجکاو شدم راستش پرسیدم خواهرتون نیستن این خانوما؟گفت نه جاریامن

خواستم بگم جاری این مدلیشم هست،خوبی و بدی به انسانیته نه نسبت،صرف جاری یا مادرشوهر بودن دلیل نمیشه کسی حتمااا بد باشه

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

مردم از همه چی شانس میارن اگر ما بودیم از عمد سرم و ازدستمون میکند که دوباره زجر بکشیم برامون وصل کن ...

😂😂😂آره بخدا

من جاری ندارم

عروسای خاله ی شوهرم هرکدوم قد پنج تا جاری بد فضولن و دوبهم زن

من همیشه فکر میکردم ازدواج کنم خیلی با جاری و خواهرشوهر میرم و میام و گل و بلبلیم . چون تو مجردی هیچوقت با هیچکسی حتی دهن به دهنم نشده بودم . همیشه فکر میکردم خیلی کیف میکنم با خانواده شوهرم . اما وقتی ازدواج کردم دیدم ای دل غافل فکر من کجا و اینا کجا . خواهرشوهرام که یه ادمای گوشه گیر منزوی غیر اجتماعی ولی پررو و طلبکار و حق به جانب . مثلا تو چهارسال ازدواجم من اصلا خونه خواهرشوهرم نرفتم چون تا حالا تعارف واسه یه چایی هم نکرده . عیدم که زنگ میردیم میایم عید دیدنی میگفت نیستم درصورتیکه مسافرت نمیره همش خونه پدرشوهرمِ . بعد جاریمم که باز اصلا ندیدمش شاید در حد یه سلام یه خداحافظی تو این چهارسال . نه خونه ام تا حالا اومده نه خونه اش رفتم . الانم که 40 روزه کلا دعوامون شده انشالا دیگه موقع مرگ همدیگه رو ببینیم . 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....

حالا همه جاریاشون خوب شد تو این تاپیک 😐

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76