2777
2789
عنوان

جاری...

363 بازدید | 17 پست

سلام خانوم گلا

چندوقت پیش من بیمارستان بستری شدم یه چیز جالب دیدم خواستم تعریف کنم واستون،بخش زنان و زایمان،یه خانومه تخت بغلیم بود که ایشونم باردار بود،یه خانوم محجبه که شبیهشم بود و بزرگتر نشون میداد همراهش بود،خانومه بیست و چهارهفته بود و فیبروم داشت درد زایمان گرفته بود احتمال داشت زایمان زودرس کنه،رو سرش ذکر میکرد و قرآن میخوند و دستشویی میخواست بره اصلا نمیذاشت یه ذره هم بهش فشار بیاد،بعد یه خانوم دیگه از در اومد تو با این خانوم تخت بغلیم روبوسی کرد و براش کلی سوپ و غذا آورده بود بهش داد گفت مبین دم دره نمیذارن تو بیاد بیا تلفنی باهاش حرف بزن خیییلی ناراحتت بوده گریه کرده،منو مامانم و خواهرام فکر کردیم خواهراشن اصلا به ذهنمونم خطور نکرد جز خواهر کسی اینجوری دل بسوزونه واسه کسی،آخر شب مادر خانومه اومد شبو خواست بمونه بهش میگفتن حاج خانوم بخدا نمیزاریم و ردش کردن بره بخوابه تو خونه یکی از خانوما پیشش موند،منم کنجکاو شدم راستش پرسیدم خواهرتون نیستن این خانوما؟گفت نه جاریامن

خواستم بگم جاری این مدلیشم هست،خوبی و بدی به انسانیته نه نسبت،صرف جاری یا مادرشوهر بودن دلیل نمیشه کسی حتمااا بد باشه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

مردم از همه چی شانس میارن اگر ما بودیم از عمد سرم و ازدستمون میکند که دوباره زجر بکشیم برامون وصل کن ...

😂😂😂آره بخدا

من جاری ندارم

عروسای خاله ی شوهرم هرکدوم قد پنج تا جاری بد فضولن و دوبهم زن

من همیشه فکر میکردم ازدواج کنم خیلی با جاری و خواهرشوهر میرم و میام و گل و بلبلیم . چون تو مجردی هیچوقت با هیچکسی حتی دهن به دهنم نشده بودم . همیشه فکر میکردم خیلی کیف میکنم با خانواده شوهرم . اما وقتی ازدواج کردم دیدم ای دل غافل فکر من کجا و اینا کجا . خواهرشوهرام که یه ادمای گوشه گیر منزوی غیر اجتماعی ولی پررو و طلبکار و حق به جانب . مثلا تو چهارسال ازدواجم من اصلا خونه خواهرشوهرم نرفتم چون تا حالا تعارف واسه یه چایی هم نکرده . عیدم که زنگ میردیم میایم عید دیدنی میگفت نیستم درصورتیکه مسافرت نمیره همش خونه پدرشوهرمِ . بعد جاریمم که باز اصلا ندیدمش شاید در حد یه سلام یه خداحافظی تو این چهارسال . نه خونه ام تا حالا اومده نه خونه اش رفتم . الانم که 40 روزه کلا دعوامون شده انشالا دیگه موقع مرگ همدیگه رو ببینیم . 

اهای تویی که مرا دور میزنی , زمین گرد است , فردا به خودم میرسی , آنگاه حال و روزت دیدنیست ....

حالا همه جاریاشون خوب شد تو این تاپیک 😐

من یک زنم از جنس شما  همسرم کارگر معمولی برای کمک خرج خودم و بچم گلدوزی میکنم خواهش میکنم پیجمو دنبال کنید قیمتام مناسبه حمایتم کنید واقعا نیازمندم .@maryamgoldozz76