2777
2789
عنوان

نامزدم میگه پول ندارم عروسی بگیرم

5132 بازدید | 134 پست

بعد از دوسال عقد همسرم میگه پول ندارم عروسی بگیرم میگه تو منو درک نمی کنی 

بهش میگم اگه قرار بود عروسی نگیرم دوسال پا در هوا نمی موندم بعد عقد می رفتم سر زندگیم......

چیکار کنم ؟.....................

من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!

پا در هوا🙊

یا امام رضا مرسی از هدیه ی قشنگت...😍خودت مراقبش باش....دوستای گلم لطفا واسه سلامتی فندق تو دلم یه صلوات بفرستین...اللهم صل علی محمد وآل محمدوعجل فرجهم....خدایا مرسی😍عشقمو آفریدی😍مرسی واسه اینکه بهترین مرد دنیارو به من دادی💝مرسی که بهترین خانواده ی دنیا رو به من دادی💝ومرسی که مهربونترین خانواده ی همسر رو به من دادی💝و بازهم مرسی که هیچ مشکلی نمیتونه منو ناراحت کنه💝مررررسیییییییی💝

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم تو این یکی دوماهه همه چی خیلی وحشتناک گرون شده خودت که داری میبینی همکار من بعد ۵سال عقد بدون عروسی با یه مهمونی۲۰ نفره رفت سر خونه زندگیش

تو مرا جان و جهانی چه کنم جان و جهان را.تومرا گنج روانی چه کنم سود و زیان را.

کوتاه نیا مسخره کرده؟ نمیخواست بگیره قبل عقد میگفت 

قبول نکن زنی که خرج نداره ارج نداره خودتو کوچیک نکن بعد دو سال بری خونت  بدون عروسی که چی بشه

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩

خب داره میگه ندارم اون دو سال هم ب امیدی نگهت داشته شاید شرایطش خوب شه بنظرم ی لباس ی اریشگاه ی اتلیه وسلام

سه روز عزای عمومی بمناسبت شهادت سردار سرلشکر حاج قاسم سلیمانی اعلام شد لطفا با خوندن این امضا برای شادی روحشون صلوات بفرستید
خب شما هم بگو من جهاز نمیارم چون پول ندارم درکم کن .یواش یواش خودمون میخریم. پسرهای این دوره زمونه ...

هموننن 

اصلا پسری که عروسی میگیره حقشه جاهازم بیارن خونش اگه عروسی نمیگیره بنظر من یه قرونم نباید جهاز برد هیچی حتی یه لیوان

گروه نارنجی 🧡وزن شروع : ۷۲- وزن هدف : ۵۷💪🧡هدف اول :۶۹، هدف دوم : ۶۵، هدف سوم: ۶۳,هدف چهارم : ۶۰, هدف نهایی:۵۷ 😍⁦♥️⁩
عزیزم تو این یکی دوماهه همه چی خیلی وحشتناک گرون شده خودت که داری میبینی همکار من بعد ۵سال عقد بدون ...

وای خدا خیلی بده من آرزوی عروسی دارم

من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!

ما پاریس که بودیم روبروی خونمون یه رستوران بود هر از گاهی عروسی بود خدا شاهده اونقدر ساده بود که نگو کلا دوست های نزدیک رو دعوت می کردن روی دستگیره ماشین هم یه روبان می زدن بدون گل. عشق که باشه سخت نگیر