2777
2789
عنوان

نامزدم میگه پول ندارم عروسی بگیرم

| مشاهده متن کامل بحث + 5132 بازدید | 134 پست

یه مراسم ساده با مهمونهای کم بگیرین...چاره‌ای نیست

یا اینکه بازم صبر کنین قیمتها که پایین بیا نیست لا اقل ثابت بشه

چون خیلی داغونه همه چی

همسایه ما تالار رزرو کردن ماه پیش، بهشون زنگ زدن که دو ملیون بیشتر باید بدین با بیاین بدین یا کنسل کنیم نوبتتون رو بدیم اونایی که انتظار هستن 😑

** یه روز واسه همیشه ترکش میکنم و میرم **                ❤❤خدا برایم کافیست❤❤                         

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببین اگر میتونی یه جشن ساااده بگیری بگیر چون خیلی گرون شده خیییییییییلی اجاره لباس عروس شده 2400.... من 4سال پیش با این پول لباس خریدم .... ولی اگر عروسی نمیگیره تو هم جهیزیه انچنانی نبر کم ببر تلویزیونو فرشم  که با داماده

زندگیمون پر شده از " مهم نیست " هایی که " مهمن .... خیلی مهم...!
اره توخارج خیلی ساده دشیک میگیرن وتجملات ندارن

هستند کسایی که سنگین می گیرند اما خیلی کم مثلا میگن برای خونه پرده ارزون می گیرند به جاش پول رو خرج سفر یا چیزی می کنند که خودشون خوش باشند. نصف کسایی که در عروسی خودم بودند رو نمی شناختم خوب چه کاریه آدم با این خرج غریبه ها رو دعوت کنه

مهریه قانونه عزیزم باید مهر کنه  جهاز رسمیه که در قبال عروسی میدن  کسیکه عروسی نمیگیره ج ...

ببخشید ازدواج یک پیوند زناشویی است بر پای رفاقت عاشقانه  ابدی؛ معامله و حساب کتاب نیست. 

به نظر من بهش احترام بزار و درکش کن و یه مهمونی کوچیک بگیر.. از اون طرف هم جهاز نیار بگو درکم کن... ...

اخه من آرزوی لباس عروس و جشن دارم از طرفی هم همه جهازمو خریدم البته بجز سرویس چوب

من به غیر ممکن اعتقاد ندارم!

خب عزیزم عروسی مفصل نگیر ۱۰۰ نفر درجه یکا رو دعوت کنید رستوران شام بدین برید زندگیتونو بکنید. ماها فک میکنیم واسه مردم مهمه عروسیمون درحالی که یه سال دیگه هیشکی یادش نمیمونه که اصلا ما وجود داریم یا نه

خانم خانما منم عروسی نگرفتم اما زندگیم شیرینه اینکه پادر هوا باشی به نظرت بدتر نیس؟ 

منم یه وقتایی میگم کاشکی عروسی گرفته بودیم اما واقعا الان از زندگیم راضی ام 

والا ما 3 سال پیش پول یه ماشین عالی رو خرج عروسی کردیم عین احمقا .الان سه ساله نمیتونیم ماشین بخریم . فامیلامونم طبق تعرفه دهه 50 کادو دادن . خندمون گرفته بود اصن

و خدایی که به شدت کافیست ... 

خب حق داره بیچاره...به جاش تو هم بگو جهیزیه نصف نصف...اینطوری خیلی عادلانه اس..نه خانواده تو تو خرج زیاد میفتن نه پسر

هر مردی که به صورت همسر خود سیلی بزند،خدای متعال به نگهبان دوزخ،فرمان میدهد که در جهنم،هشتاد سیلی به گونه اش بزنند.  پیامبر اکرم        هر کس به زن خود فحش و ناسزا بگوید،همان گونه که مار از پوستش خارج میشود،او نیز از ثواب و خیرو خوبی خارج میشود.    پیامبراکرم                                                                             نشستن مرد ،نزد زن و بچه اش،در پیشگاه خداوند محبوبتر از اعتکاف در مسجد من است..پیامبر اکرم