من 6 ماه اقدام کردم دو بار سونو دادم معاینه شدم مشکلی نداشتم جز کمی عفونت اونم دارم درمان میکنم دکتر میگه شوهرت بره آزمایش اسپرم بده نمیره خجالت میکشه چون گفتن تو خونه نمیشه باید تو ازمایشگاه باشه راه حلی دارین؟
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
داداش منم نمیرفت ازبس زنش التماس کرد یه بار رفت گفت دیگه پامو نمیزارم..بیچاره خجالت میکشید بعدم گفتن یه مقدار اسپرمش کم تحرکه دارو خورد خوب شدولی دیگه اولین وآخرین باری بود آزمایش اسپرم داد.خدارو شکر رفتن یزد خدا خیربده دکتر افلاطونیانو.الان یه دختر شیطون دارن.خدا بهت یه نی نی خوشگل بده بزودی عزیز دلمــــــــــ
عشق همان چیزی است که به شما این امکان را میدهد که بعد از هر سختی بارها و بارها متولد شوید.
آره آزمایشگاه خودش ی ظرف داد گفت فقط بیست دقیقه ای بیار بزارم تو دستگاه. واقعا سخته تو آزمایشگاه آخه باید خود ارضایی کنه حالا حالا نمیاد شوهرم عادت نداش ب خود ارضایی ی ساعت طول کشید تا بیاد