2777
2789
عنوان

شوهرم نمیره آزمایش اسپرم بده چکارکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8080 بازدید | 80 پست
برو یه آزمایشگاه که قبول کنه و نزدیک خونت باشه سر یه ربع ببری قبوله کمی کمکش کن     تا ...

واس سال ۹۷ انجام هم‌دادن😄

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

واس سال ۹۷  انجام هم دادن بیخیال😄

بله ۹۷ دو روز پشت سرهم تزریق اسپرمش به رحم یعنی ای یو ای

و همون سال مشهد آی وی اف

سال بعد ۹۸ آی وی اف صارم تهران

جمله ش که تونمی دونی 

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم 

بله ۹۷ دو روز پشت سرهم تزریق اسپرمش به رحم یعنی ای یو ای و همون سال مشهد آی وی اف سال بعد ۹۸ آی وی ...

وا مگه جی گفتم 

من فقط دیدم واس سال۹۷ و یکی از پستاشو خوندم ک رفتن و انجام دادن گفتم شاید بچه دار هم شده تاالان و ب این راهنمایی منو شوما ک چطور ببره آزمایش اسپرم نداره منظورم فقط همین بود😐

در کشوری که افرادی بی سواد به ثروت های بی حساب رسیده اند، چه نیازی به آموختن است ؟
وا مگه جی گفتم  من فقط دیدم واس سال۹۷ و یکی از پستاشو خوندم ک رفتن و انجام دادن گفتم شاید بچه ...

من راهنمایش نکردم

خودتم این ها رو انجام دادم برای ادمی که راحت ازم دست کشید

خدانگهدار

هرکجا هستم باشم آسمان مال من است پنجره فکر ، هوا ، عشق ، زمین مال من است. پسرم