2777
2789

من 6 ماه اقدام کردم دو بار سونو دادم معاینه شدم مشکلی نداشتم جز کمی عفونت اونم دارم درمان میکنم دکتر میگه شوهرت بره آزمایش اسپرم بده نمیره خجالت میکشه چون گفتن تو خونه نمیشه باید تو ازمایشگاه باشه راه حلی دارین؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شوهر منم نمیره

ب زور راصیش کردم فعلا ک گفته باشه اما نرفته

خجالت اینا مارو کشته اه اه

بهش میگم چجوری من میرم دکتر زنان همه جامو معاینه میکنه لخت میشم

اونوخ تو نمیری

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
شوهر منم نمیره ب زور راصیش کردم فعلا ک گفته باشه اما نرفته خجالت اینا مارو کشته اه اه بهش میگم چج ...

اتفاقا شوهر منم اولش قبول کرد امروز باید کرفتیم زد زیرش....منم همینو گفتم فکر کردی خانم ها خیلی خوششون میاد معاینه بشن یا سونو داخلی بدن

داداش منم نمیرفت ازبس زنش التماس کرد یه بار رفت گفت دیگه پامو نمیزارم..بیچاره خجالت میکشید بعدم گفتن یه مقدار اسپرمش کم تحرکه دارو خورد خوب شدولی دیگه اولین وآخرین باری بود آزمایش اسپرم داد.خدارو شکر رفتن یزد خدا خیربده دکتر افلاطونیانو.الان یه دختر شیطون دارن.خدا بهت یه نی نی خوشگل بده بزودی عزیز دلمــــــــــ

عشق همان چیزی است که به شما این امکان را میدهد که بعد از هر سختی بارها و بارها متولد شوید.
شوهر منم اولش خجالت میکشید ما صحبت کردیم گفت تو خونه انجام بدید ولی در عرض یک ساعت برسونید

دکترم گفت که تو خونه نمیشه حالا مگه برم با آزمایشگه صحبت کنم قبول کنن تو خونه انجام بدیم

آزمایشگاه قبول کرد؟

آره آزمایشگاه خودش ی ظرف داد گفت فقط بیست دقیقه ای بیار بزارم تو دستگاه. واقعا سخته تو آزمایشگاه آخه باید خود ارضایی کنه حالا حالا نمیاد شوهرم عادت نداش ب خود ارضایی ی ساعت طول کشید تا بیاد

شوهر منم نمیره ب زور راصیش کردم فعلا ک گفته باشه اما نرفته خجالت اینا مارو کشته اه اه بهش میگم چج ...

دقیقا منم همین به شوهرم میگم.  

ولی بالاخره موفق شدم راضیش کردم رفت