2777
2789
عنوان

شوهرم نمیره آزمایش اسپرم بده چکارکنم؟

| مشاهده متن کامل بحث + 8080 بازدید | 80 پست
چه دکتری باید ازماییش بنویسه براش؟ دفترچه شو ببرم پیش دکتر خودم مینویسه براش؟

بله دکتر خودت مینویسه

من بردم دکترم نوشته شرایطشو رعایت کردیم همه چی اوکی حالا نمیاد

شوهردوستم هم مثل شوهرمن زیربارآزمایش نمیرفت۵سال تموم بچه دارنشدآخرش دادخواست طلاق دادشوهرهدمجبورشدآز داد ومشکل داشت بامصرف داروبعد۳ماه زنش باردارشد

⚘به بهشت نمیرم اگر 🍁مادرم🍁 آنجا نباشد⚘💞شادی روح همه ی مادران درگذشته صلوات...!💞

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بله دکتر خودت مینویسه من بردم دکترم نوشته شرایطشو رعایت کردیم همه چی اوکی حالا نمیاد

میاد ایشالله

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
تو رو خدا نگاه بگو رفتی چی شد خوردنت

والا همینو بگو من دیگه کلافه شدم سراین موضوع همیشه باشوهرم بحث دارم هیچی نمیگی حرفام تموم میشه یه لبخندملیح میزنه ومیگه نمیام که ازصدتا فحش بدتره

من بدبخت ازبس آز خون دادم مسیول ازمایشگاه دفعه قبل بهم گفت هنوز مشکلت حل نشده؟😀دیگه کامل منومیشناسن

من بدبخت ازبس آز خون دادم مسیول ازمایشگاه دفعه قبل بهم گفت هنوز مشکلت حل نشده؟😀دیگه کامل منومیشناسن

والا منم دیگه روم نمیشه کیت و بی بی چک بخرم انقدر هر ماه رفتم داروخانه

والا منم دیگه روم نمیشه کیت و بی بی چک بخرم انقدر هر ماه رفتم داروخانه

نمیدونم واقعا مشکلشون چیه من به دفترمراجع زنگ زدم وازنظرشرعی هم پرسیدم گفتن چون برای درمان هست مشکلی نداره وگناه نیس اماباز حرف خودشومیزنه