2777
2789
عنوان

خواب دیدن

272 بازدید | 50 پست

چقد به خواباتون اهمیت می‌دین اصن چرا آدم باید بعد گذشت چند سال هنوز خواب یه ادمیو ببینه که تو گذشتش بوده والان براش بی اهمیته خیلی دلم میخواد دلیل این خوابارو بدونم چون گاهی اینقدر واقعیه که میبرتم تو گذشته حتی وقتیم بیدار میشم هنوز تو حال و هوای همون خوابم ولی بعدش وجدان درد می‌گیرم من اصن به اون شخص فکر نمیکنم وبرام بی اهمیته ولی هروقت خوابشو میبینم فکرم مشغول میشه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

به خاطر اینکه ضمیرناخوداگاهتون اینو جذب به خودش کرده و فکر میکنه با این کار شما خواب بهتری دارین....به جای فکر نکردن بهش فکر کنین و ضمیرناخوداگاهتون رو پاکسازیی کنید

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
به خاطر اینکه ضمیرناخوداگاهتون اینو جذب به خودش کرده و فکر میکنه با این کار شما خواب بهتری دارین.... ...

آخه برام مهم نیس من حتی از خوابش وجدان درد می‌گیرم چه برسه به فکرش توی خوابامم میدونم شوهر کردم همش دلهره دارم چرا با اینم 

خیلی چیزا هستن تو ذهنمون رفتن خودمون خبر نداریم. 

من حتی چندبار به عکس پروفایل شما نگاه کردم ولی کاملا برام غریبه بود هیچ حسی نداشتم اصن انگار نمیشناختمش

آخه برام مهم نیس من حتی از خوابش وجدان درد می‌گیرم چه برسه به فکرش توی خوابامم میدونم شوهر کردم همش ...

خب دیگه به خاطر همینضمیر ناخود اگاه انسان همیشه برعکس عمل میکنه

سعی کنید ارتباط برقرار کنید با ضمیرناخوداگاهتون

سعی کنید قبل خواب مدیتیشن انجام بدید تا کمی مغزتون آرامش بگیره

نترسین که دوباره خوابشو ببیند به جاش قویی باشید و با خودتون بگید حتی اگه بازم خوابشو ببینم واسم فرقی نداره....موقع حموم رفتن مدیتیشن کنید...برای پاکسازیی ضمیر ناخوداگاهتون عالیه

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش