2777
2789
عنوان

خواب دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 50 پست

من انقدر خوابای تلخ میبینم که از خوابیدن فراری ام😢

تو نبودی من چی کار میکردم با غمی که شونمو می‌لرزوند؟..  تو نبودی کی نجاتم میداد؟....کی بهم آرامشو میفهموند؟....  تو نبودی لحظه های سختُ با کدوم معجزه سر میکردم؟!....  تا کدوم شهر پر تنهایی بود دست های خالی و قلب سردم؟.....  چطور میتونی فکر کنی که ممکنه یه روز برم؟   منی که حتی از خودم به 💕 تو💕 پناه می‌برم......به 💕 تو💕 پناه می‌برم....از اون چه فکر میکنی به عشق مبتلا ترم.....    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اتفاقا چند روز پیش برا مامانم تعریف میکردم میگفتم میترسم حتی بخوابمو خوابشو ببینم

قبل ازدواجم یه نامزدی ناموفق داشتم که فامیل بودن و پسره فوق العاده بچه ننه 

تو اون ۵ماه نامزدی چقد منو اذیت کردن بماند ولی پیشنهاد طلاق از اونا شروع شدو منم ادامش دادم

که ۳سال طول کشیدو بلاخره تموم شد

ولی همش خوابشو میبینم بعد ۵سال گاهی بیشتر گاهی کمتر

یا خودش تو خوابمه یا مادرو ۷واهرش که التماسمو میکنن که برگردم پیششون

خیلی هم طبیعیه و همه چیز تو ذهنم هست

همش میگن جدا شو برگرد

وای خدای من خیلی بده😳😳😳

هر شب تو خوابم کلی گریه و زاریه

بهش فکر میکنم بدتر میشه😳

همین حرفتون رو الان ضمیرناخوداگاهتون جذب کرد

الان ضمیرناخود اگاهتون فکر میکنه شما بیشتر خوشتون امده چون ضمیر ناخوداگاه انسان بعضی وقتا برعکس عمل میکنه

لطفا شماهم مدیتیشن انجام بدین تا روح و مغزتون پاک و اروم بشه

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
ب خدا. تو فامیل زبود زد همه ام. خواب مرده ها و زنده ها و وقایع و حتی حاملگی بقیه رو من میبینم

شما چشم اجناتون کمی فعاله

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 
من خودم غیر ممکنه خوابی ببینم و تعبیر نداشته باشه. خواب هرکسی و ببینم یه خبری ازش ب گوشم میرسه. شا ...

وایی بخدا نمیدونی من حتی کلمه هایی که از خوابم تو ذهنم میمونه تو بیداری برام تکرار میشه گاهی میترسم واییی حتی دوستمم که در جریان رابطمون بود اینو گفت اه بره پی کارش بیاد بخوابم پاشو قلم میکنم

خب دیگه به خاطر همینضمیر ناخود اگاه انسان همیشه برعکس عمل میکنه سعی کنید ارتباط برقرار کنید با ضمیر ...

نه نمی‌ترسم چون وقتایی که اصن شاید ماهها تو فکرم نیومده خوابشو میبینم ممنون از راهنمایبت

وایی بخدا نمیدونی من حتی کلمه هایی که از خوابم تو ذهنم میمونه تو بیداری برام تکرار میشه گاهی میترسم ...

خودتو اذیت نکن با رد شدن از این مساله ب راحتی میتونی خودتو اروم کنی.

اگه اهل نمازی از خدا بخواه که ب خوابت نیاد.

من تو یه تایمی پدرشوهرم که فوت شده زیاد میومد تو خوابم جوری که همه حرفایی که بهم میزد اسرار بین خودشو مادرشوهرم بود.

من خیلی میترسیدم چند باری از خدا خواستم نیاد ب خوابم یا اگه میاد مثل همه ادمای عادی بیاد من تحمل این چیزارو ندارم