2777
2789
عنوان

خواب دیدن

| مشاهده متن کامل بحث + 272 بازدید | 50 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

یعنی چی؟؟

چشم اجنا جزی از هفت چاکراهای بدنه و توضیح خیلی خیلی خیلی طولانیه اما به طور خیلی خلاصه

میتونم بگم

چشم آجنا تقسیم بندی میشه به 3 نوع گروه 

اولین گروه* غیر فعال*

دومین گروه *نیمه فعال*

سومین گروه * کاملا فعال*

تمام انسان ها چشم اجنا دارند ولی همگی چشم اجنای فعال یا نیمه فعال ندارند و البته میتونن چشم اجناشون رو فعال کنن

بعضی انسان ها که مثل شما هستن و خدادادی چشم اجنای نیمه فعال دارند

بعضی ها هم خدادادی کاملا فعال دارند

قدرت های چشم اجنا شامل خیلی چیزا میشه ولی یکی از قدرت های کوچیک چشم اجنا خواب دیدن و تعبیرشدنشه

{{یک فمینیست واقعی،یک گیاهخواراست}}    کلیک کنید👈کتابهای که حتما باید بخونیدش 

من که این روزا تقریبا هر شب خواب خیانت شوهرمو میبینم دیگه دلم میخواد صبح ها پا میشم یه فصل کتکش بزنم دلم خنک شه! 😒

اصلا نمیدونم چرا این خوابارو میبینم😕

اگر میخواین کسی به حرفتون توجه کنهبا این جمله شروع کنید:"نمی‌دونم اینو بهت بگم یا نه..."😶
وایی برن گم شن بزن بترکونشون

فقط عذاب وجدان کوفتی ولم نمیکنه

چون مامانش پیش مامان بزرگم میگفته تقصیر من بوده و اینا...یعنی تقصیر خود مادره...پسرم الان زن نمیگیره دیگه هر کیو میگم میگه نه

خودتو اذیت نکن با رد شدن از این مساله ب راحتی میتونی خودتو اروم کنی. اگه اهل نمازی از خدا بخواه که ...

گاهی خواب مادربزرگ مو میبینم که ناراحته یا خوشحاله بعد که ازمامانم میپرسم میبینم یه اتفاقی افتاده

من خوابام معمولا درست در مياد مثلا خواب ببينم يكيو ديدم واقعا ميبينمش حتى بعد چندسال خواب ببينم با يكى آشتى كردم واقعا آشتى ميكنيم

حال من خوب است اما با تو بهتر ميشوم ❤️A❤️
من که این روزا تقریبا هر شب خواب خیانت شوهرمو میبینم دیگه دلم میخواد صبح ها پا میشم یه فصل کتکش بزنم ...

منم بمدت می‌دیدم بیدار که میشدم میخواستم خفش کنم