2777
2789
عنوان

خواستکار سباهی

| مشاهده متن کامل بحث + 728 بازدید | 63 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

برادر شوهر من سپاهی هست زنش باید چادر بپوشه  ولی خیلی رسیدگی میکنن و سرویس میدن بهشون

خیلی ها رو میشناسم زنشون چادری نیس....البته تومحیط کارشوهرش نمیدونن.....اما خب واسه تحقیق میان واسشون بد میشه اگ خانمشون مذهبی و جادری نباشه...

یه 

اره عزیزم خیلیم خوبه... من انقدر همسر و فرزند سپاهی میشناسم که میرن بیرون کلی ارایش میکنن و مانتویی هستن! منظورم اینه که محیط بسته نیست که البته برای همسر یک سپاهی بهتره که چادری باشه و با شوهرش همخونی داشته باشه

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋

مثلا جی عزیزم

شما به عنوان همسر یه فرد سپاهی نمیتونی هرجور دلت میخواد لباس بپوشی، اگه خدایی نکرده جنگ بشه یه فرد نظامی رو قبل از دیگران جنگ میبرن، توی شرایط حساس امنیتی بهشون مرخصی نمیدن اصلا

من با حجابم ازین بابت مشکل ندارم

سپاهیا مث هم نیستن بعضیاشون کارشون عقیدتی سیاسی نیست و خیلی هم آدمای خوبی ان داماد عمم سپاهیه ظاهرشم عادی حقوقشم والا 2تومنه پراید دارن خانمشم آرایش می‌کنه همیشه و دیگه چی بگم بهت آها کارش نیرو دریایی جنوب هست فقط دو هفته یبار میاد خونه سوالی داری بپرس.مشکلت با شغلشه بقیه مواردش اوکی هست؟

من تصورم از سپاهی مردای ریشدارِ فوق العاده مذهبی و بد اخلاقه و البته چاق....نمیدونم چرا

خخخخخخ اشتباه میکنی.... اتفاقا این قشر خیلی خنده رو و مهربونن.... من داییم سپاهیه ... تو زندگیشون خداروشکر مشکلی ندارن کلی هم امکانات رفاهی و مسافرت و اینجورچیزا نصیبشون میشه... داییم از لحاظ نماز و روزه خیلی معمولی هستش اما ولایتیه حسااابی و ماموریت های سختی میره که خب همسرش باید با اینا کناربیاد

بالاخره جمع سه نفره ما، چهارنفره شد... نورای عزیزم بدنیا اومد😍 لئا و نورا فرشته های زندگیم💚👸👱‍♀️.... اپدیت جدید امضام ما پنج نفره شدیم و یه گل پسر به جمعمون اضافه شده... درهرصورت همگیشون فرشته های زندگی منن ، خدایا پشت و پناه تمام بچه ها باش💋