2777
2789
عنوان

دیجی کالا

627 بازدید | 58 پست

سلام خانما چطورازدیجی کالاخریدمیکنین؟من کد پستی ندارم چیابزنم؟؟؟😢😢😢یه سوال دیگ ادرس پستی همون ادرس خونه میشه؟

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤

بدون كد پستي ك نميشه 

همسايه اي فاميلي كسي نيست كد داشته باشه بتوني بفرستي اونجا؟

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بدون كد پستي ك نميشه  همسايه اي فاميلي كسي نيست كد داشته باشه بتوني بفرستي اونجا؟

خونه خودمون نداره ازمامانمیناهم فکر نکنم داشته باشه😢

خونه خودمون نداره ازمامانمیناهم فکر نکنم داشته باشه😢

امكان نداره 

قبضاتون پس چطور مياد

آرزو کن که آن اتفاق قشنگ بیافتد✨رویا ببارد🌦دختران برقصند💃 قند باشد🧁بوسه باشد💋خدا بخندد🤍به خاطر ما که کاری نکرده‌یم💚🤞🏻من تا آن روز چشم به در خواهم دوخت🕊

قبض برق آب تلفن هر قبضی تهش نوشته کد پستی ۱۰ رقمه از اون استفاده کن

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
آره چند ماهی هست تلفنی و نتی شده قبض از قبل ندارید؟ رو پلاک خونتون چی؟اونجام نیست؟

اتفاقاالان میخواستم اینابپرسم پلاک ندیدم بیرون باشه اگه کدراهم پیداکنم پلاک نداریم😩😩

اتفاقاالان میخواستم اینابپرسم پلاک ندیدم بیرون باشه اگه کدراهم پیداکنم پلاک نداریم😩😩

پلاک مهم نیست کد پستی از همشون مهم تره. موقع تحویل کالا مامورش احتمالا به شماره ای که دادی زنگ میزنه اگه پیدات نکنه

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
قبض برق آب تلفن هر قبضی تهش نوشته کد پستی ۱۰ رقمه از اون استفاده کن

عزیزم نگاه کردم توقبض نوشته کد پستی ولی هیچ عددی جلوش نیست

پلاک مهم نیست کد پستی از همشون مهم تره. موقع تحویل کالا مامورش احتمالا به شماره ای که دادی زنگ میزنه ...

اها....مرسی ازراهنماییت...ببینم چکارمیکنم

عزیزم نگاه کردم توقبض نوشته کد پستی ولی هیچ عددی جلوش نیست

عجب! پس مجبوری بری اداره پست ازشون بپرسی