2777
2789
عنوان

دیجی کالا

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 58 پست
مرسی عزیزم اتفاقا برای شماله. ولی اونیکه قراره وسایل رو تحویل بگیره یهو کار براش پیش اومد و نیست. مم ...

اون دوستمونم درست گفت اگه طرف خونه نباشه یا ادرسش یکم پیچ در پیچ باشه میدن اداره پست و راحت میشه حتی اگه خوب نبود برگشت زد . 

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.
ببین دیجی کالا همیشه تخفیفات و شگفت انگیزاش عالیه ولی بقیه اجناسش نه آنچنان.  من حتی پوشک بچمم ...

فک کنم مورادی که روش قیمت داره رو نتونن گرون بدن

واسه همین ضرر نمیکنی

الان دقت کردم تا الان من چیزایی رو خریدم که قیمت روشون نبوده

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مامور پستی که مسئول تحویل خرید اینترنتیه ، خودش اول زنگ میزنه که بسته دارین ، حالا گاهی وقتی رسید دم در زنگ میزنه گاهی هم وقتی رسید تو منطقه زنگ میزنه که مطمئن بشه هستیم .الکی این همه راه تو گرما نیاد

اون دوستمونم درست گفت اگه طرف خونه نباشه یا ادرسش یکم پیچ در پیچ باشه میدن اداره پست و راحت میشه حتی ...

اخه تا اخر هفته نیستن میخوام تاریخ رو از چهارشنبه به یکشنبه تغییر بدم امیدوارم بتونم.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
مامور دیجی تماس میگیره هماهنگ میکنه

نه اتفاقا اصلا تماس نگرفتن من ديدم خيلي طولاني شد قرار بود سه روزه برسه ٨ روز شد خبري نشد داداشم با پشتيباني سايت تماس گرفت گفتن فرستاديم لابد آدرس رو پيدا نكرده مأمور بريد از اداره پست بپرسيد كه پدرم رفته بود و تحويل گرفته بود البته با كد رهگيري و كارت ملي

ببین دیجی کالا همیشه تخفیفات و شگفت انگیزاش عالیه ولی بقیه اجناسش نه آنچنان.  من حتی پوشک بچمم ...[/QUOTE]

[QUOTE=79381246]من لوازم بهداشتی برا خودم و موبایل و لبتاپ و رم و لوارم ورزشی گرفتم عااااایه

سلام دوست عزیز اگه از دیجی کالا خرید کردین ممنون میشم پرسشنامه زیر رو تکمیل کنید

پرسشنامه مربوط به پایان نامه ارشدمه

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8GhZ7Qm8LAu1saNE5LX3PG4bxl9ebKFlV_X0Zra1oLv04Ag/viewform?usp=sf_link

من خریدای عالیییی از دیجی کالا داشتم بعضی هاشون نصف قیمت بازار مثلا برس حرارتی رمینگتون۲۳۹گرفتم اف ...[/QUOTE]

[QUOTE=79381246]من لوازم بهداشتی برا خودم و موبایل و لبتاپ و رم و لوارم ورزشی گرفتم عااااایه

سلام دوست عزیز اگه از دیجی کالا خرید کردین ممنون میشم پرسشنامه زیر رو تکمیل کنید

https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSe8GhZ7Qm8LAu1saNE5LX3PG4bxl9ebKFlV_X0Zra1oLv04Ag/viewform?usp=sf_link

نه اتفاقا اصلا تماس نگرفتن من ديدم خيلي طولاني شد قرار بود سه روزه برسه ٨ روز شد خبري نشد داداشم با ...[/QUOTE]