2777
2789
عنوان

دیجی کالا

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 58 پست
ما هم عوض كرديم جالبه مال ما رو به خودمون پس دادن اون قديمي ها رو، اما مال مامانم اينا رو گرفتن ازشو ...

خوشبحالت...من اصن قدیمی نداشتم

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
پست عزیزم

اهان

مهیاس جان من یه سری خرید کردم قرار شد چهارشنبه بره شهرستان برای کسی ولی اونا چهارشتبه نیستن. میتونم تاریخشو با دیجی هماهنگ‌کنم و عوض کنم؟؟ یا تو پست میمونه تا برن خودشون تحویل بگیرن؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

ببین دیجی کالا همیشه تخفیفات و شگفت انگیزاش عالیه ولی بقیه اجناسش نه آنچنان.  من حتی پوشک بچمم ...

پس چرا خریدای من این مدلی میشن؟

رنگ و خمیر ویترای خریدم هفتاد تومن توی مغازه همون مارک ۶۲ تومن بود تازه دیجی آف هم خورده بود مثلا

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
اهان مهیاس جان من یه سری خرید کردم قرار شد چهارشنبه بره شهرستان برای کسی ولی اونا چهارشتبه نیستن. م ...

واسم پیش نیومده

ولی بنظرم یه تماس بگیر بگو شاید هنوز برای ارسال نفرستاده باشن ارسالشون دقیقا تا شمال که ما باشیم  دو روزه کاریه یعنی  تقریبا دوشنبه باید بفرستن میتونی هماهنگ کنی تاریخ عوض بشه .

اولین مشخصه آدم حسابیا،امن بودنشونه.
عزیزم تهران هستی؟

آره تهرانم 

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
پس چرا خریدای من این مدلی میشن؟ رنگ و خمیر ویترای خریدم هفتاد تومن توی مغازه همون مارک ۶۲ تومن بود ...

من چیزایی رو میخرم که معمولا قیمتشو میدونم.‌مثل کتاب پدشک شوینده قابلمه و تابه لوازم آرایش پستونک و شیشه شیر و آجیل و ....‌ همیشه خریدام خوب بود ولی اینجوری که گفتینم فراووون داره

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀

من یه بارازش خریدکردم اونم شانه شپش بود کامل بایدادرستوبنویسی بدون کدپستی نمیشه منم نمیدونستم کدو ازروقبض نگاه کردم نوشتم سه روزدیگه یه اقایی زنگ زد بازازم ادرسو پرسید گفتم دوسع دقیفه دیگه اورد دم در تحویل داد

یه روزخوب میاد اما قطعا ماشب قبلش مردیم ...
واسم پیش نیومده  ولی بنظرم یه تماس بگیر بگو شاید هنوز برای ارسال نفرستاده باشن ارسالشون دقیقا ...

مرسی عزیزم اتفاقا برای شماله. ولی اونیکه قراره وسایل رو تحویل بگیره یهو کار براش پیش اومد و نیست. ممنون

واسم پیش نیومده  ولی بنظرم یه تماس بگیر بگو شاید هنوز برای ارسال نفرستاده باشن ارسالشون دقیقا ...

معمولا تا ۴۸ ساعت توی پست میمونه تا برید دنبالش.اینجا که یه برگه هم میندازن تو خونه که در فلان ساعت اومدیم ولی شما منزل نبودید ،باید به فلان شعبه پست مراجعه کنید.

من چیزایی رو میخرم که معمولا قیمتشو میدونم.‌مثل کتاب پدشک شوینده قابلمه و تابه لوازم آرایش پستونک و ...

من بنا رو بر اعتماد گذاشته بودم روتختی و لیزر خریدم اونم همینجوی شد زود گول میخورم راستش 🤨