2777
2789
عنوان

دیجی کالا

| مشاهده متن کامل بحث + 627 بازدید | 58 پست
اتفاقاالان میخواستم اینابپرسم پلاک ندیدم بیرون باشه اگه کدراهم پیداکنم پلاک نداریم😩😩

ای وای

پس آدرس خونه ی کسی رو بده که پلاک و کد پستی داشته باشه وگرنه کنسله نمیفرستن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خونه خودمون نداره ازمامانمیناهم فکر نکنم داشته باشه😢

منم كد پستي خودمونو نميدونم اما مال مامانم اينا هست پشت كارت ملي نوشته( كارت ملي قديم) 

واسه دخترم گهواره ميلاد خريدم از يه سايت ، داداشم سفارش داد به آدرس خونه مامانم

واقعا...اخه تخفیف بهم داده میخوام اونواستفاده کنم

ببین دیجی کالا همیشه تخفیفات و شگفت انگیزاش عالیه ولی بقیه اجناسش نه آنچنان. 

من حتی پوشک بچمم از دیجی میخریدم الان کمیاب شده

آخرین خریدمم دیروز بود تمام شوینده ها مایع ظرفشویی دستشویی شامپو شامپو بچه پودر ماشین و  غیره همشون از قیمتای مغازه پایینتر بود چون قیمتاش قدیمیه.‌اگه به قیمت مغازه حساب کنم نزدیک ۲۰۰تومن خرید کردم ولی با خرید دیجی کالام شد ۱۴۶ تومن.

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
منم كد پستي خودمونو نميدونم اما مال مامانم اينا هست پشت كارت ملي نوشته( كارت ملي قديم)  واسه د ...

کارت ملی هامونم عوض کردیم اخه😢😢😢

الهی یهویی بشه همونی که میخواین❤
ببین دیجی کالا همیشه تخفیفات و شگفت انگیزاش عالیه ولی بقیه اجناسش نه آنچنان.  من حتی پوشک بچمم ...

چ خوب کاش منم کدپستیماپیداکنم

اوناییکه تهران نیستن میشه بگین بسته ها با پست میاد یا مامور دیجی کالا میبرتشون؟

عشق با انگشت های کشیده پیانو مینواخت...من پا به پای پونه های وحشی میرقصیدم... باران می آمد...بهارنارنجها همه مست...هوا هوای تو بود...🍀
اوناییکه تهران نیستن میشه بگین بسته ها با پست میاد یا مامور دیجی کالا میبرتشون؟

من تهران نیستم اگه کدپستیمامیداکردم بهت میگم ماموراوردیانه

من خیلی از دیجی کالا خرید میکردم ولی جدیدا به شکل ناراحت کننده ای قیمت ها رو زیاد کرده تازه با آف از قیمت مغازه گرون تره ☹️ دیگه دیجی هم از چشمم افتاد

هر کسی یک نابغه است ، اما اگر یک ماهی 🐟 را از روی توانایی اش در بالا رفتن از یک درخت 🌲 قضاوت کنیم آن ماهی تمام عمرش را با این باور زندگی خواهد کرد که یک احمق است
من خیلی از دیجی کالا خرید میکردم ولی جدیدا به شکل ناراحت کننده ای قیمت ها رو زیاد کرده تازه با آف از ...

عزیزم تهران هستی؟