2777
2789
عنوان

دوست عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 3885 بازدید | 67 پست

والا این شر و ورایی که میگی مال داستانای س ک س ی هس شمام باور کردی، تو واقعیت نه هیچ مردی اینقد بی غیرته نه هیچ زنی، نه مشروب آدمو میبره اون دنیا که دیگه هیچی نفهمه😒😒😒

تو رابطه‌ای که قراره همش اشتباهات طرفو ببخشی... یه بار خودتو برای انتخاب اشتباهت ببخش و تمومش کن :)

حالا شما اینو میگین تخیلیه یکی از فامیل های شوهر من از این است که دور هم جمع میشن فال ورق میگیره من خودم میدونستم که شوهرم قبل از ازدواج با من از یکی خوشش میومده ولی کارشون به ازدواج ختم نشده و قضیه تموم شده تقریبا نزدیک هاشونم خبر داشتند بعد حالا جلوی من داره فال ورق میگیره هی به شوهرم میگه قبلا عاشق یکی بودی که هنوز عاشقانه دوستت داره و نتونسته از فکرت بیرون بیاد چقدر تورو عاشقانه دوست داشته چقدر هنوز عاشقته چقدر رابطه تون عاشقانه بوده و ول هم نمیکرد از منم خجالت نمی کشید

ناگفته نماند که خودش هم مجرده واقعا بعضیا خیلی وقیحند در حدی که اگر بشنوی باورت نمیشه مثل داستان هارلی

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

استارتر عزیز ببخشید وسط تاپیکتون

خانما دوستم یه پیج فروش تو اینستاگرام زده بنام jingo.shop پر از چیزای قشنگ جینگولی با قیمت مناسب برای خودتون و مخصوص هدیه لطفا حمایت کنین ممنونم

با تو همه چی خوبه

خانواده منم اصلا در این حد نیست روابط اجتماعیمون.ولی چون جمعمون همه هم سن هم هستیم این کارو کردن...نمیدونم کجاش غیر قابل باوره.ولی بخدا راست میگم.اصلا پشیمون شدم از گفتنش.فقط خواستم نظر شمارو بدونم و این شکی ک تو دلم افتاده

شروع کرد ب داد وبیداد کردن ک آبروی منو نبرین و ال و بل... منم رفت وآمدم قطع کردم ولی همون موقع آیدی ت.لگ.رام خط ناشناسو حفظ کردم تو گوشیم نگه داشتم.امروز بعد یکی دوهفته اتفاقی دیدم که تو قسمت بیو نوشته ارائه ماساژ یو می هو.این خانونم ماساژوره

منم پی ام دادم واست متاسفم...سریع بلاکم کرد ولی اسکرین گرفته بودم از صفحه ی تل.گ.رامش و جایی ک گفته بود ماساژورم.واسه زنداداشش مهسا نوشتم ک ببسن اون خط ناشناس راحله بود.

اولش ک مهسا بهش ثابت شد فقط گفت چی بگم... بهدش گفت پیش راحله ام و شروع گرد انکار و اینکه من الکی تهمت میزنم و بی آبرویی برام آب خوردنه

بهدش ک پذیرفت گفت تو از کجا میدونی هردومست بودن شاید همدیگه رو بوسیدن