2777
2789
عنوان

دوست عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 3885 بازدید | 67 پست

ببین به شوهرت شک نکن اگه ریگی تو کفشش بود بهت نمیگفت که اون روز اس ام اس داده 

این زنم کرم داره دیگه چه نگرانی داری فقط باهاش قطع ارتباط کن 

میدونی هیچ مردی بدش نمیاد بری چند دقیقه با یه زن بگه بخنده اون زنه که باید خودشو حفظ کنه که نمیکنه تو چرا حرص می خوری؟

همچین دورهمی هایی همچین عواقبی ام داره جانم..به شوهرش بگو بشوندش سرجاش یه گوشمالی ام به شوهرت بدی بد نیس بنظرم😕😕😕😕البته همه ی اینا تقصیر خودته که اتفاق افتاده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

نمیدونم.همش پیش هم بودیم.هرچی فکر میکنم چیزی به ذهنم نمیاد.شوهرم قسم میخوره میگه دروغ میگه همچین چیزس نبوده.راحله اصلا هم سطح من نیست اصلا.مخصوصا با سه تا بچه خیلی شکسته شده.اینم بگم چون شوهرم خیلی مشروب خورده تو زندگیش اصلا مست شدنشو . چشم ندیدم.هر چی میخوره انقد روش تاثیر نداره که نفهمه چکار میکنخ.رانندگی میگنه یا کارای دیگه

کاش با یه خط دیگه تو تل بهش پیام میدادی میگفتی یه نفر معرفی کرده برا مساژ گفته کارتون خوبه اسمشو آدرسشو میپرسیدی بعد از همش اسکرین میگرفتی 

و از این به بعدم بهتره با هیچکدوم رفت و آمد نکنی

قطع کردم رفت وآمدمونو... بامهسام خداحافظی کردم.ماکلی رفت وآمد داشتیم هیچوقت حاشیه مبود از وقتی اینا سرو کله شون پیدا شد جمعمون خراب شد.تگه به شوهرش بگم زندگیشون از هم میپاشخ.شوهره اصلا بهش پاییند نیست.زندگیشون رو هواس نمیخوام ب اسم من از هم بپاشن

نمیدونم توی این دوره زمونه چی عجیبه که باور نمیکنن بعضی کاربرای گرامی،خب اتفاقیه که اکثر جاها افتاده، وقتی بعضیا با لباس زیر میرن توی خیابون انتظار نمیره که چندتا دوست توی خونه مشروب بخورن؟