2777
2789
عنوان

دوست عوضی

| مشاهده متن کامل بحث + 3884 بازدید | 67 پست

من توی جمعی که مشروب باشه قدم نمیذارم. دلیلشم گناه و این چیزا نیست چون من و شوهرم اصلا لب نمیزنیم اما واقعا حرمت توی اون جمع از بین میره

خیلی باهم راحت میشن و هر حرفی رو میزنن. 

یه بار پیش اومده واسم. به کل خودمو کشیدم کنار

امیدی هست....چون خدایی هست   

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

صبر کن اصل ماجرا مونده

تو باید از همون حرف اولش میزدی دهنش تیکه پاره اش میکردی که دیگه ازاین حرفا نزنه و تااینجا پیش نره

میشه یه صلوات بفرستی مشکل بابام با دعای شما حل شه 😔مرسی

همون شب ک پیش مهسا بود اس اومد واسه شوهرم از طرف راحله که شب آخر بود.شوهرم نوشت شب اخر چی؟گفت که م.ش.ر.و.ب خوردم.شوهرم جواب نداد باز اس داد دیگه توم نخور.من آتیش گرفتم و شروع کردم دادو بیداد.شوهرم خیلی اجتماعیه با زن و مرد.چند بار قبلش تذکر داده بودن زیاد با راحله گرم نگیره.منم شروع کردم به گریه کردن و گفتم اگه توبهش رو ندی بهت اس نمیده.شوهرمم اس داد خانوم محترم لطفا دیگه ب من اس ندید

همون شب ک پیش مهسا بود اس اومد واسه شوهرم از طرف راحله که شب آخر بود.شوهرم نوشت شب اخر چی؟گفت که م.ش ...

اینها کی شماره اشون رد و بدل شد 🤓😵😵

خداوندا طول عمری با عزت به پدر مادر خوبم. عطا کن