2777
2789
عنوان

چه زمانی برای تست بی بی چک بهتره؟

282 بازدید | 37 پست

خانمهایی که تجربه دارن بی بی  چک را صبح بعد از بیداری گذاشتن یا توی طول روز که نتیجه درست تری بده و چه زمان از سیکل انجام دادن ممنونم از همگی بابت حضورتان

صبح بهترین زمان برای تستی بی چکه

چندمه سیکلت هستی؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

بعد از خواب صب چون ادرار غلظت بیشتری داره بههتر نشون میده

تو حق نداری ب چیز های منفی فکر کنی ...تو از جنس خدایی   و خدا سرشار از انرژی مثبته                                          لبخند بزن دوستم :)            

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بعضیا ۷ روز قبل یعضبا ۷ روز بعد عقب افتادن پری  زدن ...شما چند موعدتی ...انشالا مادر شده باشی گلم

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)

یعنی دوروزه عقب انداختی؟؟ خوب برن یه بی بی من تو جریتن تاپیک قبلیت هستم.ببینیم بارداری یا نه

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
منم دوست دارم بزارم ولی میترسم

خوب بذار دیگه دو روزم ک گدشته از سیکلت

من ۶ روز ب پری مونده دوست دارم بزنم

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز