2777
2789
عنوان

چه زمانی برای تست بی بی چک بهتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 37 پست
چه جالب منم دوره دومه کلومیفن خوردم حالا تا ۷ روز بعد تاخیر وقت داری نا امید نشو از الان شاید لقاح ...

ان شاالله که باشم باور کن دیگه از اقدام خسته شدم خداییا صدای ما را بشنووو

چه جالب منم دوره دومه کلومیفن خوردم حالا تا ۷ روز بعد تاخیر وقت داری نا امید نشو از الان شاید لقاح ...

همیه قبل از پریم ۱ روز لکه بینی داشتم ولی این ماه اصلا هیچی ندیدم بیا برای هم دعا کنیم 

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

همیه قبل از پریم ۱ روز لکه بینی  

اخی عزیزم انشاالله که ماه اخر انتظارت باشه من ماه پیش خیلی علایم دارم سینه هام وحشتناک درد میکردن زیر دلم خیییلی ولی این ماه هیچ خبری نیس

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪

عزیزم ربطی به رنگ ادرار نداره.ممکنه حامله باشی حالا دوباره بی بی را نگاه کن شاید هاله انداخته

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
عزیزم ربطی به رنگ ادرار نداره.ممکنه حامله باشی حالا دوباره بی بی را نگاه کن شاید هاله انداخته

نه بابا خط اولی سفیده سفیده حالا اگر پری نشدم میزارم همان ۷ روز بعد از موعد پری میزارم مجدد امیدوارم که باشم برام دعا کن ممنونم

اخی عزیزم انشاالله که ماه اخر انتظارت باشه من ماه پیش خیلی علایم دارم سینه هام وحشتناک درد میکردن زی ...

منم تاخیر تو پریودم اتفاق افتاده ولی اصلا سینه درد نیستم  فقط یک وقتهایی یک کوچلو دل درد میشم یا همان زیر شکمم درد میگیره خدا کنه هر دومین این ماهی باردار باشیم

عزیزم کلومفین را از روز چندم شروع کردی و مصرف چقد بود؟ من آون ماه از روز سوم پری استفاده کردم که دقیق ۲۸روز پری شدم ولی این ماه از۵ پری شروع کردم کهامروز یا روز۳۲ پری لکه بینی دارم ؟دکتر برام ۳ دوره نوشته من که این دو دوره را نشدم شاید دیگه نخورم دوره سوم را

عزیزم کلومفین را از روز چندم شروع کردی و مصرف چقد بود؟ من آون ماه از روز سوم پری استفاده کردم که دقی ...

عزیزم من کلومیفن خوردم از روز سوم شبی ۲ تا

ولی علایم هیچی ندارم برعکس ماه پیش از شدت درد میمردم

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪