خانمهایی که تجربه دارن بی بی چک را صبح بعد از بیداری گذاشتن یا توی طول روز که نتیجه درست تری بده و چه زمان از سیکل انجام دادن ممنونم از همگی بابت حضورتان
سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر میگیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغهم هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.
اخی عزیزم انشاالله که ماه اخر انتظارت باشه من ماه پیش خیلی علایم دارم سینه هام وحشتناک درد میکردن زی ...
منم تاخیر تو پریودم اتفاق افتاده ولی اصلا سینه درد نیستم فقط یک وقتهایی یک کوچلو دل درد میشم یا همان زیر شکمم درد میگیره خدا کنه هر دومین این ماهی باردار باشیم
چه جالب منم دوره دومه کلومیفن خوردم حالا تا ۷ روز بعد تاخیر وقت داری نا امید نشو از الان شاید لقاح ...
عزیزم کلومفین را از روز چندم شروع کردی و مصرف چقد بود؟ من آون ماه از روز سوم پری استفاده کردم که دقیق ۲۸روز پری شدم ولی این ماه از۵ پری شروع کردم کهامروز یا روز۳۲ پری لکه بینی دارم ؟دکتر برام ۳ دوره نوشته من که این دو دوره را نشدم شاید دیگه نخورم دوره سوم را