2777
2789
عنوان

چه زمانی برای تست بی بی چک بهتره؟

| مشاهده متن کامل بحث + 282 بازدید | 37 پست

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

من امروز۳۱روز از سیکل مه معمولا۲۸ یا۲۹روزه ام

اخی عزیزم شاید حامله ای فردا صبح حتما بی بی بزن

این ماه دارو خورده بودی؟؟چیکارا کردی؟

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪
آخه میترسم خیلی وقتها نا امید شدم الانه میگم شاید نباشه 

میدونم عزیزم

ترسش خیلی سخته ولی چاره چیه اخه

بزن دیگه

نامت را هر چه میخواهند بگذارند، تو برای من معجزه ای، خدای مهربونم چطوری شکر کنم ک لایق این لحظه ها باشه، شکررررر برای معجزه ات
نه ولش کن راستش وحشتناک سرما خوردم میگم فردا بزارم بهتره چون امروز خیلی مایعاتی خوردم

هرچی متیعات بخوری بهتره جون ادرارش علیظ میشه و زیاد بزار زیادبشه بزار بخواد نشون بده میده دوست من اخرشب گداشت نشون داد

خواهشا برامشکلاتم یه صلوات‌مهمونم کنید😔
من ۳۱ روز گذره از آخرین پریم ان شاالله

وای عین منی که ....منم اقدامم ..دل ندارم بی بی بزنم برو بزن انشالا خبر خوب بدی

. خدایا تو این 3ماه که نمیخوام باردار بشم لطفا معجزه نکن با وجود جلوگیری هم باردار بشم.. با تچکر  دیدم که میگما ......  (عشقم کوچولوی من چه زود مارو ترک کردی ... مگه نمیدونستی بری از غصه دق میکنم😭😢)
یعنی دوروزه عقب انداختی؟؟ خوب برن یه بی بی من تو جریتن تاپیک قبلیت هستم.ببینیم بارداری یا نه

میترسم ثنا جون میگم چون کیست داشتم شاید واسه آون شده شایدم عفونت باشه کلا یکم برام باورش سخته که باشم

نترس آخرش که چی خودتا از این عذاب خلاص کن برو بزن ببینیم هستی یانه.ان شا ا.. که هستی

واسه مردی بمیر که برات😇                              عابربانکشو دربیاره بچپونه تو کیفت😄💳 😎       تب کنه که چی بشه😏😏 برات نون و آب میشه😲😲   یه کم واقع بین باش😜😜
نترس آخرش که چی خودتا از این عذاب خلاص کن برو بزن ببینیم هستی یانه.ان شا ا.. که هستی

ثنا جان فقط یک خطش روشن شد البته ببخشید رنگ ادرارم خیلی کم رنگ بود

اخی عزیزم شاید حامله ای فردا صبح حتما بی بی بزن این ماه دارو خورده بودی؟؟چیکارا کردی؟

اره کلومفین دوره دوم بود الان گذاشتم فقط یک خطش شد راستش اصلا امیدی ندارم  

اره کلومفین دوره دوم بود الان گذاشتم فقط یک خطش شد راستش اصلا امیدی ندارم    

چه جالب منم دوره دومه کلومیفن خوردم

حالا تا ۷ روز بعد تاخیر وقت داری نا امید نشو از الان شاید لقاح دیر انجام شده

💙 فقط کافیه به خودت و داشته هات و انچه که خواهد رسید باور داشته باشی اونوقت میبینی چیزی نمونده تا بدستش بیاری 💙💪