بچه ها من عقدم قبل ازدواجمون آرایشگری میکردم خرجمو خودم میدادم چون پدر مادرم فوت کردن با پدر مادر بزرگم زندگی میکنم دوست نداشتم منت رو سرم باشه وقتی عقد کردم شوهرم گفت نمیخواد کار کنی یا سرکار بری من خرجتو میدم وضع مالیشم خیلی خوبه بعد تو این شیش ماه فقط بمن۲۰۰هزار تومان داده من روم نمیشه بهش بگم پول بده چند بار غیر مستقیم گفتم من باید برم سرکار برم پول نیاز دارم چون روم نمیشه به شما بگم پول بده یا وقتیم میگم یادت میره اصلا به خودش نمیاره من هزار بار گفتم ببرم ناخون بیکارم میگه ببرمت پیش زن دوستم آقا من دوست ندارم زن دوستش بکاره یا وقتیم میگم باشه بهش بگو برم پیشش میگه باشه دیگه به رو خودش نمیاره آخر سر خودم کاشتم با پول خودم اصلا متوجه نمیشه که منم به بیرون و تفریح نیاز دارم تو این شیش ماه فقط ۴بار بیرون رفتیم فقط دوست داره بیاد خونه تو رختخواب باشیم بعدشم منم بهش میگم نمیبریم بیرون میگه ما که همش بیرونی راه حل لطفا
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خدایا این فرشته کوچولو رو بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین
رودربايستي رو بزار كنار هرروز ك حرفتو نزني سخت تر ميشه بدون كنايه و غير مستقيم بلكه مستقيم و بدون حاشيه بگو يادته بهم گفتي نرو سركار حالا حواست بهم نيست و اينحرفا ... دوسه بار بگو درست ميشه
خانمیو میشناسم به امید درست شدن خسیسی شوهرش 35 ساله باهلش زندگی کرده الان با 2 تا عروس و یه داماد 1000 تومن تو جیبش پیدا نمیشه . شوهرشم میلیاردره ها ولی واسه ایت خسیسه.
عزیزم هرچی می خوای راحت بگو،مثلا وقتی اومد پیشت بگو،نظرت چیه امروز بریم فلان جا؟من تاحالا نرفتم ،بیا باهم بریم خوش میگذره.پول هم می خوای بگو،شوهرته،بعضیا فک می کنن زن خونس خرج نداره،فقط مدل گفتنت مهمه با ناز و با سیاست حرف بزن.