2777
2789
عنوان

شوهر خسیسم

| مشاهده متن کامل بحث + 1081 بازدید | 55 پست
میگه من دوست دارم عروسی کنیم خرجتو کنم دیونی عروسیم عقد چه ربطی داره

یکی از دوستای منم شوهرش اینجوری بود عقد کرده بود جونش در میومد پول بده یا لباس بخره میگفت هنوز زن من نشدی که با اینکه  رابطه داشتن باهم مرتب بعد عروسی کمی بهتر شد اما بعد از اینکه بچه دار شد خودش میگه از این رو به اون رو شد فکر کن تولد زنش واسش ماشین صفر خرید  میگفت تو خونم باشی زنم حساب میشی 

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

از ادم خسیس جدا شو که بدبختت میکنه دوست منو هی گفتن ازدواج کن خوب میشه نشد که نشد دختره بیچاره دیوون ...

پدر مادر م فوت شدن مادر بزرگم اینان حس میکنم سربارم براشون

میگن گربه رو دم حجله باید کشت از الان چیزای گرون بخر اصل همه چیو بخر بفهمه خرج کردن یعنی چی بدون زن خرج داره از الان من من کنی خحالت بکشی فردا باید سر هزار تومن گریه کنی دختر خاله من انقد باهوش بود تو اولین خریدش مانتو ۳۰۰ تومنی برداشت گفت باید از الان حساب کار دستش بیاد بدونه زن خرج داره اوتقت نن خحالت نیکشیدم بگم برام فلان چیزو بخر رفته رفته خسیسیش بدتر شد

خدایا این فرشته کوچولو رو  بعد ۱۴ سال با این زلزله و تنش عصبی و لخته برام نگه دار خدایا تنها امیدمه بخاطر این بچه ۱۲ بار عمل رفتم خدایا از جونم گذشتم چه شماتتا که نشنیدم برام نگهش دار یا ارحم الراحمین
ببین خیلی وضعش خوبه بهش که گفت۵۰تومن داد من فقط ناخونته دستم ۱۲۰تومن پورشه خجالت نمی‌کشی منم کم رو

پورشه؟؟چرا اینجوری مینویسی

کسی که میدونه اشتباه کردی وبازم ازت دفاع میکنه یا مادرته یا عاشقته