2777
2789
بله عزی من تهرانم. ببین مثلا کوچیکارو از نمایندگی  پارس خزر خریم خیلیم راضیم چون خیلی استفاده م ...

پارس خزر عالیه

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

پارس خزر عالیه

دقیقا. من خیلی ازش راضیم. سرخ کن. تستر. پلوپز. چرخ گوشت. ساندویچ ساز. همزن. خیلی خوبن

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
اره فک کنم . من همه چی به اندازه خریدم چون بنده خدا بابام کارگره ولی خب خداروشکر همه هم تعریف میکرد ...

خوب کاری کردی 

الان نمیشه واقعا انتظار داشت

ماهم صحبت کردیم وسایل بزرگم با خانواده ی پسر 

با احازه استارتر خانوما سرویس پلاستیکاتون چقده شده؟کسی جدیدا خریده؟

من پارسال خریدم. کاملشو خریدم شد چهارصد تومن. فیروزه ای خریدم😍

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
من پارسال خریدم. کاملشو خریدم شد چهارصد تومن. فیروزه ای خریدم😍

مرسی گلم جواب دادی

کارتونی خرید شما یا خودتون تیکه ای واجباشو جم کردین؟

شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم
بله عزی من تهرانم. ببین مثلا کوچیکارو از نمایندگی  پارس خزر خریم خیلیم راضیم چون خیلی استفاده م ...

چقد خوب پس

راستی اصا حواسم ب نمایندگیا نبود اونجا خرید ادم مطمئن تره

مرسی عزیزم

خوب کاری کردی  الان نمیشه واقعا انتظار داشت ماهم صحبت کردیم وسایل بزرگم با خانواده ی پسر  ...

خداروشکر خیلی خوبه .

وسایل شوهر من : یخچال و تلویزیون و فرش و سرویس چوب (که شامل مبل و میز ناهارخوری نبود هااا اونو خودمون خریدیم)

برای آرامش دلم دعا کنید😔
با احازه استارتر خانوما سرویس پلاستیکاتون چقده شده؟کسی جدیدا خریده؟

اره من تازه خریدم بری تو تاپیک هام هست عکسش البته بعدش یک مقدار دیگه اضافه کردم ولی کلش شد ۹۶۰ تومن

توکه باشی معجزه ای در من رخ میدهد به نام ارامش😍🤗
چقد خوب پس راستی اصا حواسم ب نمایندگیا نبود اونجا خرید ادم مطمئن تره مرسی عزیزم

عزیزم اونجا خوبیش اینه ک تخفیفای توپولی هم میدن. 

هرچی ک میخوای بخری مبارکت باشه دوستم. خوشبخت بشی عزیزم😍❤

من میخواستم امروز گازمو بخرم بهم گفتن صبر کن شاید قیمتا درست شه از یه طرف میترسم بدتر شه😥😣

اره منم میخواستم بخرم شوهرم گفت صبر کن میاد پایین ایشالا بیاد پلیین گازا خیلی گرون شده😣😣

توکه باشی معجزه ای در من رخ میدهد به نام ارامش😍🤗
مرسی گلم جواب دادی کارتونی خرید شما یا خودتون تیکه ای واجباشو جم کردین؟

من کارتونی خریدم عزیزم. ولی خب خیلی چیزاش واقعا ب کارم نمیاد و گذاشتمشون انباری. بعدش گفتم کاش مورد نیازامو میخریدم

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز