2777
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

من دارم جهزیمو تکمیل میکنم من جنس ایرانی فقط یک چیز گرفتم اونم چینی دم دستیم بود مقصود گرفتم بقیش همه خارجی بودن مارکای خوب چندتا تیکه دیگه ولی هنوز مونده 

گاز 

ظرفشور 

و بخاری 

پنکه 

تلفن

ساعت دیواری 

لوستر 

قابلمه مسی 

و وسایل خوراکی برای یخچال و کابینتا مونده هنوز 

تا اینجا ۶۵ تومن خرید کردم 

توکه باشی معجزه ای در من رخ میدهد به نام ارامش😍🤗

من یکسال ازدواج کردم . وسیله برقیام مارک گاسونیکه و سامسونگ و بوش .

ظرفشورم بوش 

وسایل بزرگم سامسونگ 

وسیله برقی کوچیکامم گاسونیک 

خداروشکر راضیم از همشونم استفاده کردم هااا نکه بگی دکوری گذاشتم . 

من پارسال کل جهازم در اومد ۵۰ تومن 

برای آرامش دلم دعا کنید😔

من‌تقریبا همش ایرانی بود.‌خداروشکر راضیم. یکساله‌ خریدم. کلا‌هم سی و چهارتومن‌شد فک کنم. تنها وسیله خارجیم‌ تلویزیون‌ سامسونگه

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤

يخچال الجي نقره اي (فريزر بالا يخچال پايين) با ١٠ سال ضمانت 👈 4 ميليون و 500

لباسشويي هديه بود

قالي هر لنگ ١ ميليون و ٩٠٠

سرخ كن مارك دسيني 👈٢٧٠ تومن 

تستر ٤٠٠ فكركنم كه ماركشو يادم نيست

جاروبرقي ٤٠٠تومن 

ابسردكن نيكو وا ٥٠٠ تومن

مبل ٣ ميليون و ٥٠٠

اتو ٣٠٠ تومن

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫
من یکسال ازدواج کردم . وسیله برقیام مارک گاسونیکه و سامسونگ و بوش . ظرفشورم بوش  وسایل بزرگم ...

اوه مارکای خوب خریدیا 

امسال فکنم همون جهازت 100 تومن در میاد نه؟

من گاز. ظرفشویی.ابمیوه گیر.غذاساز .جاروبرقی.چرخ گوشت .لباسشویی قبل گرونی همرو بوش فیلیپس خریدم شد نزدیک ۱۰تومن دیروز رفتم بازار رهمشون دوبرابر شده بود

شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز