2777
2789
اره من تازه خریدم بری تو تاپیک هام هست عکسش البته بعدش یک مقدار دیگه اضافه کردم ولی کلش شد ۹۶۰ تومن

خیلی خوبه همه چی داره مبارکتون باشه😍😍

شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم
من کارتونی خریدم عزیزم. ولی خب خیلی چیزاش واقعا ب کارم نمیاد و گذاشتمشون انباری. بعدش گفتم کاش مورد ...

منم کارتونی خریدم ولی فرچه جارودستی نداره 

مال شما داره؟

شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

منم کارتونی خریدم ولی فرچه جارودستی نداره  مال شما داره؟

واسه من همشو داشت. فقط گلاب بروت آفتابه نداشت ک کلی گشتم تا فیروزه ای پیدا کردم دا خریدم🙈😅

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
عزیزم اونجا خوبیش اینه ک تخفیفای توپولی هم میدن.  هرچی ک میخوای بخری مبارکت باشه دوستم. خوشبخت ...

اره خداییش 

سلامت باشی 

گفتم یه سوال کنم که میخوام شروع کنم به خریدن ببینم کیا تجربه دارن😁😁

واسه من همشو داشت. فقط گلاب بروت آفتابه نداشت ک کلی گشتم تا فیروزه ای پیدا کردم دا خریدم🙈😅

ای وای مال منم نداره😂😂😂

ببخشید میپرسم عزیزم اشپزخونتون بقیه  وسایلشو فیروزه ای گرفتین؟

اره منم میخواستم بخرم شوهرم گفت صبر کن میاد پایین ایشالا بیاد پلیین گازا خیلی گرون شده😣😣

ان شاء الله عزیزم.ادم فکر میکنه اگه بخره بعد ارزون شه چقد ضرر میکنه

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
ای وای مال منم نداره😂😂😂 ببخشید میپرسم عزیزم اشپزخونتون بقیه  وسایلشو فیروزه ای گرفتین؟

خواهش میکنم دوستم. ببین من لوازم برقیام سفید. چوبام سفید. اما سرویس بهداشتی و حمومم فیروزه ای. حتی لیف یا وسایل شویندم رنگ قشنگیه. هرکی دیده خوشش میاد. مثلا دم کنیام تم فیروزه ای. خدمتت عرض کنم. پرده اتاق خوابم فیروزه ای. اما قشنگ کرده خونه رو. خودم راضیم خداروشکر

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
اره خداییش  سلامت باشی  گفتم یه سوال کنم که میخوام شروع کنم به خریدن ببینم کیا تجربه دار ...

اتفاقا کار خوبی میکنی. باورت میشه من موقع خرید جهیزیم تل و اینارو تعطیل کرده بودم و تو سایتا دنبال وسایل میگشتم؟ فقط سخت نگیر. فشارم نیار. در حد وسع خونوادت بگیر. من پدرم دست و بالش تنگ بود. مجبور بودم اینجوری بردارم. بازم خداروشکر

خواهش میکنم دوستم. ببین من لوازم برقیام سفید. چوبام سفید. اما سرویس بهداشتی و حمومم فیروزه ای. حتی ل ...

مرسی گلم😘😘😘😘

اتفاقا کار خوبی میکنی. باورت میشه من موقع خرید جهیزیم تل و اینارو تعطیل کرده بودم و تو سایتا دنبال و ...

خوب کاری کردی 

من حالا وقت دارم واسه خرید اتفاقا دارم شاغل میشم خودمم میخوام هزینه جهیزیمو تا حدودی بدم

خوب کاری کردی  من حالا وقت دارم واسه خرید اتفاقا دارم شاغل میشم خودمم میخوام هزینه جهیزیمو تا ...

دقیقا منم همینکارو کردم. پدرم فک کنم ده تومنو داد. بقیشو خودم دادم. اما ب کسی نگفتم

من خارجی گرفتم به جز دومورد که برند ویداس و آیسن بود برای پنکه و هواپز

۳.۴تابرقی کوچیک با کل خرده ریزهام و لحاف و تشک سرویس چینی و کریستال و ..شد نزدیک۸میلیون

تیکه های بزرگ هم باداماده 

2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز