راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی میگرفتم یا سخت بود یا وزنم برمیگشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهمتر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.
ای وای مال منم نداره😂😂😂 ببخشید میپرسم عزیزم اشپزخونتون بقیه وسایلشو فیروزه ای گرفتین؟
خواهش میکنم دوستم. ببین من لوازم برقیام سفید. چوبام سفید. اما سرویس بهداشتی و حمومم فیروزه ای. حتی لیف یا وسایل شویندم رنگ قشنگیه. هرکی دیده خوشش میاد. مثلا دم کنیام تم فیروزه ای. خدمتت عرض کنم. پرده اتاق خوابم فیروزه ای. اما قشنگ کرده خونه رو. خودم راضیم خداروشکر
خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
اره خداییش سلامت باشی گفتم یه سوال کنم که میخوام شروع کنم به خریدن ببینم کیا تجربه دار ...
اتفاقا کار خوبی میکنی. باورت میشه من موقع خرید جهیزیم تل و اینارو تعطیل کرده بودم و تو سایتا دنبال وسایل میگشتم؟ فقط سخت نگیر. فشارم نیار. در حد وسع خونوادت بگیر. من پدرم دست و بالش تنگ بود. مجبور بودم اینجوری بردارم. بازم خداروشکر
خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤