_afsaneh_ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 389 عنوان جهیزیه 395 بازدید | 57 پست دوستان کسایی که جهیزیه تهیه کردن تازگی چقدر هزینه کردن؟جنس وسایلتون چی بوده؟ایرانی بهتر بوده یا خارجی؟قیمتا چجوری بوده؟ 1397/05/14 | 15:57 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
mahsa7573 عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 7230 منم دارم جهاز میخرم، وسایلا که گرونه ❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
خانم_گل۱۳۹۷ عضویت: 1397/04/11 تعداد پست: 1308 ای وای 😢ایرانی بخردیگه کی می تونه خارجی بخرهتحریم هم میشیم دیگه قطعه هاشون پیدا نمی شهایرانی بهتر پیدا میشه رژيم كالري شماري براي وزن ٦٠ کیلوگرم. تیکر رژیمه.
___دختر_افسانه_ای___ عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 380 ایرانی بنظر من بهتره به بعضیا باید گفت:کم پیدایی الحمدالله
soosaniii عضویت: 1397/04/10 تعداد پست: 1081 من دارم جهزیمو تکمیل میکنم من جنس ایرانی فقط یک چیز گرفتم اونم چینی دم دستیم بود مقصود گرفتم بقیش همه خارجی بودن مارکای خوب چندتا تیکه دیگه ولی هنوز مونده گاز ظرفشور و بخاری پنکه تلفنساعت دیواری لوستر قابلمه مسی و وسایل خوراکی برای یخچال و کابینتا مونده هنوز تا اینجا ۶۵ تومن خرید کردم توکه باشی معجزه ای در من رخ میدهد به نام ارامش😍🤗
بانویی_از_جنس_باران عضویت: 1397/05/10 تعداد پست: 145 من یکسال ازدواج کردم . وسیله برقیام مارک گاسونیکه و سامسونگ و بوش .ظرفشورم بوش وسایل بزرگم سامسونگ وسیله برقی کوچیکامم گاسونیک خداروشکر راضیم از همشونم استفاده کردم هااا نکه بگی دکوری گذاشتم . من پارسال کل جهازم در اومد ۵۰ تومن برای آرامش دلم دعا کنید😔
zaraaaaaam عضویت: 1396/11/07 تعداد پست: 1240 منتقریبا همش ایرانی بود.خداروشکر راضیم. یکساله خریدم. کلاهم سی و چهارتومنشد فک کنم. تنها وسیله خارجیم تلویزیون سامسونگه خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤
_afsaneh_ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 389 منم دارم جهاز میخرم، وسایلا که گرونه تا الان چقد از جهازتو خریدی؟چقد شده هزینش؟
mahsa7573 عضویت: 1396/12/09 تعداد پست: 7230 من میخواستم امروز گازمو بخرم بهم گفتن صبر کن شاید قیمتا درست شه از یه طرف میترسم بدتر شه😥😣 ❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
_afsaneh_ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 389 ای وای 😢 ایرانی بخر دیگه کی می تونه خارجی بخره تحریم هم میشیم دیگه قطعه هاشون پیدا نمی شه ایران ... خب اخه جنسش خوب هست ایرانی؟
_afsaneh_ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 389 من دارم جهزیمو تکمیل میکنم من جنس ایرانی فقط یک چیز گرفتم اونم چینی دم دستیم بود مقصود گرفتم بقیش هم ... 65؟ وااای چقد هزینه کردی😢کمتر نمیشه هزینه کرد؟
انديا عضویت: 1396/11/05 تعداد پست: 2286 يخچال الجي نقره اي (فريزر بالا يخچال پايين) با ١٠ سال ضمانت 👈 4 ميليون و 500لباسشويي هديه بودقالي هر لنگ ١ ميليون و ٩٠٠سرخ كن مارك دسيني 👈٢٧٠ تومن تستر ٤٠٠ فكركنم كه ماركشو يادم نيستجاروبرقي ٤٠٠تومن ابسردكن نيكو وا ٥٠٠ تومنمبل ٣ ميليون و ٥٠٠اتو ٣٠٠ تومن 👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫
___دختر_افسانه_ای___ عضویت: 1397/02/07 تعداد پست: 380 خب اخه جنسش خوب هست ایرانی؟ وسایل بزرگتو مثل یخچال گاز ماشین لباسشویی تلویزیوناینارو خارجی بخر وسایل کوچیکم ایرانی..گاز ایرانی هم خوبه به بعضیا باید گفت:کم پیدایی الحمدالله
_afsaneh_ مدیر استارتر عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 389 من یکسال ازدواج کردم . وسیله برقیام مارک گاسونیکه و سامسونگ و بوش . ظرفشورم بوش وسایل بزرگم ... اوه مارکای خوب خریدیا امسال فکنم همون جهازت 100 تومن در میاد نه؟
viiiiiida عضویت: 1396/08/11 تعداد پست: 2802 من گاز. ظرفشویی.ابمیوه گیر.غذاساز .جاروبرقی.چرخ گوشت .لباسشویی قبل گرونی همرو بوش فیلیپس خریدم شد نزدیک ۱۰تومن دیروز رفتم بازار رهمشون دوبرابر شده بود شاید این بلاها را سرم آوردی که ببینی صبرِ ایوب دارم یا ندارم. ندارم! ندارم! ندارم!