2777
2789
تا الان چقد از جهازتو خریدی؟ چقد شده هزینش؟

بدون سرویس چوب که نزدیک عروسی میخرم .ویخچال تلوزیون فرش ماشین لباس شویی که به عهده همسرمه خورده ریزام مونده مثل روتختی اتو همزن... 

❤ما شاء الله لاحول ولا قوه الا باالله العلی عظیم💜💙💛
65؟ وااای چقد هزینه کردی😢 کمتر نمیشه هزینه کرد؟

چرا عزیز من چرا نشه من مامانم خیلی زیاده روی دارن میکنن خودمو و شوهرم راضی نیستیم ولی از پسشون برنمیایم مثلا یک سطل اشغال و جعبه دستمال کاغذی ۵۰۰ هزار تومن پول دادن😐

ولی الان میشناسم کسی رو که داره همزمان با من جهزیه میخره گفته بیشتر از ۳۰ تومن نمیتونم هزینه کنم همه چیزم داره میخره 

توکه باشی معجزه ای در من رخ میدهد به نام ارامش😍🤗

سلام دخترا میگم شما از کجا لباس زیر می‌گیرید؟ من امروز اولین سفارشم رو از سامان لعیا گرفتم تولیدی تخصصی لباس زیره. کیفیتش خیلی خوب بود، فقط دغدغه‌م هزینه ارسال بود که با کد free برام رایگان شد. تا کدش رو نبستن شما هم برید سفارش بدید.

سرويس خواب ٢ ميليون

رو تختي ١ ميليون

تشك طبي ٨٠٠ تومن

موكت پرزبلند دوتا اتاق و قاليچه اشپزخونه هم بود متري ٣٤ هزارتومن كه يه ١ ميليون و خورده اي شد

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫
وسایل بزرگتو مثل یخچال گاز ماشین لباسشویی تلویزیون اینارو خارجی بخر وسایل کوچیکم ایرانی..گاز ایرانی ...

تیکه های بزرگو ک خانواده پسر میگیرن صحبت کردیم 

مرسی 

چرا عزیز من چرا نشه من مامانم خیلی زیاده روی دارن میکنن خودمو و شوهرم راضی نیستیم ولی از پسشون برنمی ...

عزيزم معلومه كه ميشه. من شهرستانم..توهمين گرونيا با ١٥ تومن خيلي از چيزاي زندگيمو خريدم! 

👈آدما رو از رو ظاهر قضاوت نكن👉 نصفِ اينايي كه خدا رو قبول دارن، خدا قبولشون نداره🚫
اوه مارکای خوب خریدیا  امسال فکنم همون جهازت 100 تومن در میاد نه؟

اره فک کنم .

من همه چی به اندازه خریدم چون بنده خدا بابام کارگره ولی خب خداروشکر همه هم تعریف میکردن . 

تم خونمم سفید سرمه ایه .

۴ تیکه از وسایل باشوهرم بود بقیش خودمون خریدیم

برای آرامش دلم دعا کنید😔
چقد خوب پس؟ خریدات از کجا بودن؟ تهرانی شما؟

بله عزی من تهرانم. ببین مثلا کوچیکارو از نمایندگی  پارس خزر خریم خیلیم راضیم چون خیلی استفاده میکنم. بزرگارم از نمایندگی اسنوا. باورکن ماشین لباسشوییمو هفته ای سه بار استفاده میکنم. کاملا هم راضیم ازشون خدا رو شکر

خدایا ممنونم که معجزه کردی و تو دلم نی نی گذاشتی😍😍 واسه سالم بودن نی نیم یه صلوات میفرستید؟❤❤

من یخچال و ماشین لباسشویی ال جی گرفتم ۱۰ تومن گاز ۱ و نیم توستر و آبمیوه گیر و مخلوط کن مارک سام سرویس چوبمم سر جمع ۱۵ تومن شد 

قرار بر این شد که خود را تغییر دهم نه محیط اطرافم را ... معجزه شد و اطرافم نیز تغییر کرد
2790
2778
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز