2777
2789
عنوان

بچه دار شدن

173 بازدید | 27 پست

من قدیما خیییییییییییییلی بچه دوست داشتم

الانم بچه های بقیه رو خیلی دوست دارم و بهشون میرسم

وقتی تو عقد بودم میگفتم زود بچه دار میشم و اینا

خانوادمم نوه اصلا ندارن و عشق بچه

اومدم خونه خودم دیدم چقدر شرایط مالی و اقتصادی واسه بچه دار شدن سخته

از اونور چقدر وقت و حوصله و انرژی باید بزاری و درست تربیت کردن واقعا مهارت میخواد

تو این جامعه واقعا بچه داری سخته چه دختر و چه پسر منظورم از لحاظ تربیت و خطرهای جامعه.اگر سالمم باشی بازم جامعه گرگه

از اونور فکر اینکه این طفل معصوم باید تو بی ابی و جنگ و گرونی بزرگ بشه

بعدم که مشکلاتی با همسر و خانوادش پیدا کردم و به کل قید بچه رو زدم

ما یکساله خونه خودمونیم 

اونشب به شوهرم میگم برو وازکتومی کن ما که بچه نمیخوایم (اونم اصلا رغبتی نشون نمیده میگه فقط اوردنش نیست و هرچه بزرگتر میشه مشکلاتش بیشتر میشه)

حرفی نزد

وقتی میام تو سایت میبینم خانواده هایی انقدر چشم انتظارن با خودم میگم خوشبحالشون چقدر پولدارن که میتونن بچه بیارم و شرایطشو دارن

نمیدونم تفکراتم اشتباهه یا نه........

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

هرموقع دوس داشتی بچه دار شو،اگه نخواستی هم هیچوقت نشو. هیچ اجبار یا درست و غلطی درباره بچه دار شدن وجود نداره.

هرچه میکنید نه زیاد به خود بگیرید نه زیاد خود را سرزنش کنید.چراکه انتخاب های شما بر پایه 50% بوده است.همانطور که مال همه بوده.
اینکه گفتی وازکتومی کن اشتباهه بنظرم. تازه یکساله ازدواج کردی.شاید نظرت عوض بشه

شاید چند مدت دیگه شرایط مالیم خوب بشه ولی شرایط جامعه عوض نمیشه

جرات نمیکنی بچتو بفرستی مدرسه

هرچقدر توی خونه درست تربیت کنی اون بیشتر وقتشو بیرونه

پدر مادر ما چه خیری از ما دیدن جز دردسر و اذیت که تا اخر عمرشون ادامه داره

چرا باید جوری رفتار کنی با پدر و مادرت ک یک روز بترسی بچت سرت بیاره .ن بچه برکته خدا خودش روزیشو میرسونه خدا میگه من میارمش خودم روزیشو میدم ترس شما چیه

خدایا جز تو معبودی نیست  تو پاک منزهی و من از ستمگران هستم ..

من دلم غش میره واسه حامگی ادم خودخواه و کم تحملی نیستم که فقط اسایش خودمو بخوام

عاشق هر لحظه کنار یه بچه که بدونی مال خودت و از وجود خودته هستم

ولی شوهرم نمیخواد خودمم میترسم

چرا باید جوری رفتار کنی با پدر و مادرت ک یک روز بترسی بچت سرت بیاره .ن بچه برکته خدا خودش روزیشو میر ...

اتفاقا من طوری رفتار کردم که هیجوقت عذاب و ناراحتی نکشن و خودشونم خداروشکر راضی هستن

اما اطرافیان میبینم میگم